Și-a înfipt 2500 de ace în spate de dragul taurilor

Ultima actualizare:

    Fanny Pachon luptă de ani de zile pentru interzicerea coridelorFoto: Europics
Fanny Pachon luptă de ani de zile pentru interzicerea coridelorFoto: Europics

Fanny Pachon, o femeie în vârstă de 35 de ani, din Columbia, a recurs la un gest extreme, în semn de solidaritate cu taurii folosiți la sângeroasele coride.

Femeia, o militantă pentru drepturile taurilor, a îndurat să fie înțepată pe spate de nu mai puțin de 2500 de ace, din dorința ei de a atrage atenția oamenilor asupra suferinței prin care trec aceste animale folosite la coridă. În plus, ea i-a provocat pe matadori să-i urmeze exemplul. "Dacă sunteți așa de curajoși, vă provoc să simțiți ceea ce experimentează taurii", le-a transmis ea.

Fanny Pachon consider că acest sport este barbar și crud și vrea să fie interzis în țara sa natală, Columbia. Pe lângă ședința de acupunctură simbolică, femeia și-a tatuat pe brațul drept imaginea unui taur însângerat. "Eu și colegii mei încercăm de ani de zile să obținem vizibilitate pentru campania împotriva coridelor, dar a fost în zadar. Ne dăm seama că trebuie să facem ceva deosebit, căci urmează două evenimente importante în calendarul coridelor", a mai declarat ea.

Presa din Columbia susține că Fanny Pachon a stabilit un nou record, ultima oară fiind înfipte într-un om doar 2009 ace. "Nu mă interesează să dobor niciun record, mă interesează doar să ajut aceste animale", a mai spus activista.

image
image
image
image
image
image
ching shih captură video jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
castele romania colaj facebook jpg
permis de conducere freepik jpg
tigari, freepik jpg
Donna Urquhart instagram jpg
 ciclon polar romania meteo
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net