Şi-a pus iubita să facă sex cu calul

Marius Corcodel, de 22 de ani, trăieşte de trei ani în concubinaj cu Oana Ciobanu, cu care are şi un copil în vârstă de doi ani. Bărbatul nu are loc de muncă şi, în lipsă de ocupaţie, îşi terorizează familia şi localnicii.

În urmă cu două săptămâni, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice şi extrem de gelos, Marius Corcodel şi-a obligat concubina să faxă sex oral cu armăsarul din curte, nu înainte de a o forţa să-i bea urina lui.

Cazul a intrat în atenţia autorităţilor locale după ce Neagu Corcodel, tatăl celui acuzat, a solicitat primăriei din Tortoman efectuarea unei anchete sociale. Nu doar concubina a fugit de frică de acasă, ci şi mama lui Marius Corcodel.

„A ameninţat-o că o omoară şi, de frică, a fugit de acasă", a povestit asistentul social care se ocupă de caz, Lăcrămioara Cristache. Marius Corcodel îşi teroriza adesea familia.

"În urmă cu două luni a obligat-o pe Oana, târziu în noapte, să vină la discoteca din comună îmbrăcată într-o fustă mini. Femeia s-a speriat şi a plecat cu mama lui Marius la o vecină. Tânărul s-a dus peste ele şi a făcut scandal mare, îngrozind şi vecinii", ne-a povestit asistentul social.

Localnicii din Tortoman ne-au povestit cum Marius Corcodel se plimba beat cu căruţa prin sat şi-i ameninţa pe trecători.

„Era rău, îşi bătea părinţii, care sunt oameni gospodari. Când îl apucau nebuniile, îşi gonea familia de acasă, prin sat, înjura, era nebun, de toată lumea râdea. Nu puteam să ieşim în sat de frică. Pe nepoata mea a lovit-o cu biciul în timp ce se plimba cu căruţa prin centru", ne-a mărturisit Maria Rodica, o vecină.

Aceleaşi apucături le avea şi Maria Tereza

Potrivit unor legende, împărăteasa Maria Tereza a Austriei (1717-1780), din Casa de Habsburg, avea o mare dragoste pentru cai, care ar fi depăşit limitele normalităţii.

Ea ar fi făcut sex cu nărăvaşii ei armăsari, după cum au zvonit servitorii imperiali. Se spune chiar că şi-ar fi găsit sfârşitul, la 5 noiembrie 1780, într-un grajd, sub copitele unui cal. Aflată în plin elan erotic cu un armăsar, împărăteasa l-ar fi biciuit, iar animalul ar fi zdrobit-o.

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
1 Uttam Parmar jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
anda adam jpg
daniela crudu raliu arges jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
ploaie jpeg
calendar ortodox 2021 14 august sf proroc miheia png
1 Uttam Parmar jpg
functionar banca jpeg
Campaniile lui Mihai Viteazul jpeg