Şi-a sărbătorit la serviciu cea de-a 100-a aniversare!

"Este doar o altă zi pentru mine. E greu de explicat", a declarat Thoenig întrebată cum percepe cea de-a o suta aniversare.

"Nu mă simt bătrână şi nici nu gândesc bătrâneşte", a glumit aceasta.

Născută pe 24 septembrie 1909 în Bloomfield, statul american New Jersey, Thoenig spune că primele ei amintiri datează din 1918, când a fost martora unui eveniment atât de dramatic, "încât mi-a şters toate amintirile precedente din copilărie".

"Îmi amintesc că am coborât scările şi am văzut două sicrie în sufragerie: unul alb, pentru sora mea, şi celălalt pentru o persoană matură", povesteşte femeia, făcând referire la epidemia de gripă din 1918 când au murit tatăl şi sora ei mai mare, la numai câteva ore unul de celălalt, scrie presa de peste Ocean.

Nepotul ei, în vârstă de 43 de ani, spune că bunica sa nu ar fi putut să "nimerească" un secol mai bun decât cel precedent. Thoenig a fost martora "inventării automobilului şi avionului, a televiziunii şi calculatoarelor, a aselenizării şi a două războaie mondiale".

În ciuda vârstei, Thoenig este încă foarte activă. Fiica unor imigranţi suedezi, ea afirmă că longevitatea i se datorează constituţiei fizice puternice, unei familii minunate şi obiceiului de a se trezi în fiecare dimineaţă şi de a se duce la serviciu cu determinarea de a-şi menţine mintea "ascuţită".

De altfel, femeia lucrează ca secretară de peste 30 de ani la firma Thornton, deţinută de familia ei, din localitatea Parsippany din New Jersey.

vica blochina si bianca patrichi jpg
Gabriela Cristea poza principala jpg
astrolog madalina manole jpg
caine jpg
cub oana niculescu mizil png
cub andi moisescu png
cub gina pistol smiley png
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
image
image
image
image
image
image
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg
v1 jpg
Victor Piturca la DNA  Foto Inquam Photos George Calin (5) jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 01 la 14 39 01 jpg
Talibanii nu mai vor să vadă femei nicăieri jpg