Şi-au luat scuter să meargă la câmp

Ultima actualizare:

S-au gândit că nu le-ar strica să aibă şi un scuter prin ogradă, cu care ar ajunge mult mai repede la câmp şi au mers la un magazin de profil din Buzău.

Motoreta costa 2.400 lei, prea mult pentru ei, dar au fost atât de entuziasmaţi că au apelat la varianta creditului. Moş Mihalcea a povestit cum a fost nevoit să-şi transforme soţia în motociclist cu acte, chit că femeia era trecută bine de vârsta celei de-a doua tinereţi.

„Am vrut să cumpăr scuterul pe numele meu dar nu mi-au aprobat cererea de credit pentru că sunt bătrân, aşa că l-am luat pe numele soţiei. Am zis să-l folosim şi noi ca să ne ducem la câmp şi să ne plimbăm prin sat, că-i mai ieftin", povesteşte moş Mihalcea.

După trei ani de plimbări pe islazul comunal, a venit vremea când soţii Mihalcea au început să simtă pe pielea lor că distracţia în România nu e chiar aşa ieftină.

Cei doi soţi au crezut că au de plată doar preţul din magazin, 2.400 de lei, dar în total trebuiau să achite 5.200 lei. Astfel, când tocmai se credeau scăpaţi de chinul ratelor bancare, au primit o somaţie de plată din partea băncii care le-a acordat împrumutul.

„Am înţeles că trebuie să plătesc numai 2.400 de lei, atunci când mi-a explicat vânzătorul. Am plătit lună de lună câte o sută de lei şi abia acum am aflat că trebuia să dăm cu 70 de lei mai mult pe lună. Trebuie să-l mai plătim încă odată şi nu prea ştiu de ce", spune, nedumerită, Tudora Mihalcea. Acum cei doi se plâng la Protecţia Consumatorului că dobânda la credit este prea mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net