Silviu Prigoană, criză de nervi în direct! Uite cum i-a umilit pe reporterii de la Antena 1!

Ultima actualizare:
Nervi Prigoana
Nervi Prigoana

Deşi a spus în repetate rânduri că e foarte fericit să o aibă alături pe Adriana după 9 luni de despărţire, Silviu Prigoană s-a enervat foarte tare în timpul transmisiunii în direct pe care o făcea o echipă de la "Un show păcătos" din curtea vilei sale.

După ce a vorbit câteva minute la cadru şi chiar i-a dat Adrianei un inel cu diamant, în direct, afaceristul a intrat în vilă şi le-a lăsat pe Bahmu şi pe prietena ei, Mara Bănică, să vorbească în continuare cu reporterul Antenei 1.

La insistenţele soţului ei, Adriana Bahmuţeanu s-a alăturat invitaţilor din casa politicianului. Ceea ce i-a stârnit furia lui Prigoană a fost anunţul făcut de Dan Capatos că va difuza reacţia iubitului lui Bahmu, după împăcarea celor doi. "Adriana, te rog să termini cu prostiile şi să intri acum în casă, că ne aşteaptă invitaţii, finii noştri. Capatos, te rog să încetezi. Noi suntem o familie şi pe mine nu mă interesează ce are de spus nimeni. Lăsaţi-i în pace şi pe Mihai, şi pe doamna doctor."

După câteva minute, în care Mara Bănică discuta cu reporterul "păcătos", Silviu Prigoană s-a întors în faţa camerelor de filmat şi i-a dat pur şi simplu afară pe cei de la Antena 1. "Gata, acum ieşiţi afară. Ieşiţi afară ajunge. Am zis că vă las 10 minute şi voi afceţi din astea. Vă dă omul un deget şi voi..."

Ceea ce părea iniţial a fi o glumă era de fapt un lucru cât se poate de serios.


    Nervi Prigoana
Nervi Prigoana

Vizibil jenată de reacţia lui Silviu Prigoană, care era de neoprit şi imposibil de calmat, Mara Bănică a luat-o la fugă prin curte, ferindu-se pur şi simplu de îmbrâncelile afaceristului.

Dan Capatos a fost deranjat de acţiunile lui Prigoană, amintind cum în urmă cu numai două săptămâni, alta era atitudinea politicianului. "Nu demult, se pupa cu doamna doctor şi dădea declaraţii la emisiuni. Acum, că Adriana a revenit la el şi furtuna a trecut, Silviu s-a întors la atitudinea asta, când îşi permite astfel de lucruri."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
injunghiat pixabay jpg
cel mai tanar pictor jpg
cirese jpg
jucarii jucarie adobestock jpg
craiova istock jpg
airbus a350 qatar airways
calculator-taxe-formular-anaf-fisc-impozit
shutterstock 1493322635 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net