Simona Sensual, dată în judecată din cauza chiriaşilor ei

Ultima actualizare:

    Simona Sensual
Simona Sensual

A vrut să facă un ban în plus, dar acum are numai belele. Simona Sensual a fost dată în judecată de administratorii unui complex rezidenţial din Băneasa, unde blonda are un apartament de două camere.

Acum un an şi jumătate, Simona a închiriat locuinţa unui cuplu, care nu şi-a achitat dările către firma care administrează complexul.

Mai exact, de aproximativ un an, chiriaşii ei nu au plătit nici întreţinerea, nici serviciile de pază şi de curăţenie. Numai la întreţinere, au restanţe de 9.000 de lei. La această sumă se mai adaugă încă 1.800 de lei, taxa obligatorie pentru paza complexului, şi alţi 1.200 lei, bani datoraţi menajarei care le făcea curăţenie în apartament şi care era angajata aceleiaşi firme.

Ca să-şi recupereze datoriile, firma a dat-o în judecată pe proprietara apartamentului, nimeni alta decât Simona Sensual. „Păreau oameni serioşi. Poate că au rămas fără bani sau poate au plătit mai târziu datoriile şi deja firma a apucat să facă demersurile în instanţă, nu ştiu exact", ne-a spus Simona, care a fost inspirată şi a încasat în avans chiria.

Nu este pentru prima dată când Simona are probleme cu chiriaşii. Anul trecut, nişte tineri cărora le-a închiriat celălalt apartament al ei, situat în zona Vitan, i-au vandalizat locuinţa. Până şi patul era rupt, astfel că blonda a fost nevoită să remobileze locuinţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net