Sistem, concert de «Ora Pământului»

Ultima actualizare:

Sâmbătă, însă, de "Ora Pământului", cele 60 de minute de întuneric sunt un pretext pentru o zi întreagă de distracţie.

Startul se va da în Piaţa George Enescu, unde, începând cu ora 17.30, bucureştenii sunt aşteptaţi să pornească într-un marş pe bicicletă pe ruta: Bd. Magheru - Bd. Lascăr Catargiu - Şos. Aviatorilor - Bd. Prezan - Şos. Kiseleff - Calea Victoriei-Piaţa G. Enescu.

Organizatorii vă pun la dispoziţie, gratuit, 100 de biciclete, pe care le puteţi rezerva până azi la ora 15.00, la adresa office@wwfdcp.ro.

La 19.30, băieţii din trupa Sistem vă vor demonstra că nu au nevoie de energie electrică pentru a susţine un concert. Scena din faţa Ateneului va fi plină de butoaie, tobe şi alte instrumente nealimentate cu energie.

O oră mai târziu, la 20.30, unele dintre cele mai importante clădiri de cultură din oraş (Ateneul Român, Muzeul Naţional de Artă şi Biblioteca Centrală) vor fi cufundate în beznă, marcând astfel evenimentul care îşi propune să-i convigă pe bucureşteni că reducerea consumului de curent e benefică pentru planetă.

Ce înseamnă «Ora Pământului?»

Ora Pământului este un eveniment recunoscut la nivel internaţional, care are loc în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an. Acesta constă în renunţarea utilizării oricărui aparat alimentat cu energie electrică pentru o oră, în scopul reducerii emisiilor de dioxid de carbon.

Primii care au stins lumina pentru o oră au fost australienii, la Sydney, în 2007. Atunci, circa 2,2 milioane de oameni au renunţat la energia electrică între orele 19.30 şi 20.30, făcând o economie de energie de până la 10,2%.

Alte evenimente la sfârşit de săptămână

AZI

 Ora 22.00: petrecere în stilul anilor '60, clubul Crossroads (Calea Moşilor nr. 100), intrare liberă;

Ora 23.30: concert Pavel Stratan, clubul Vivid (str. Lt. Ştefan Marinescu nr. 2-8), intrare 20 lei;

SÂMBĂTĂ

 Ora 11.00: târgul pasionaţilor de SF, întâlnirea fanilor Star Wars, Muzeul Ţăranului Român (sala Oaspeţi), intrare liberă;

Ora 23.00: concert Marfar, clubul Tribute (Calea Victoriei nr. 118), intrare 30 lei;

DUMINICĂ

Ora 10.00: târgul Super Pescar, ultima zi, Romaero Băneasa, intrare 10 lei (5 lei parcarea);

Ora 21.00: lansare album hip-hop „Temniţa Luminii", Tudor Sişu, Silver Church (Calea Plevnei nr. 61), intrare 20 lei.

Află secretele unei vieţi sănătoase.

Dacă vrei să afli mai multe informaţii despre un stil de viaţă sănătos, vino sâmbătă şi duminică în Parcul Herăstrău din Bucureşti, la intrarea Charles de Gaulle. Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer şi revista "Click! Sănătate" te aşteaptă, începând cu ora 11.00, cu cele mai noi informaţii despre cancerul de intestin gros.

Poţi afla de la Florentina Opriş ce trebuie să mănânci şi ce exerciţii să faci ca să previi bolile colonului. De asemenea, vei afla secretele unui stil de viaţă sănătos de la actriţele Cristina Stamate şi Stela Popescu.

Hai la Târgul de BLAGOVEŞTENIE!

Muzeul Naţional al Ţăranului Român te aşteaptă cu bunătăţi tradiţionale, între 25 şi 27 martie 2011, la Târgul de Blagoveştenie.

Vei găsi brânzeturi rafinate româneşti şi olandeze, pastramă de oaie, gâscă sau raţă, preparate din porc după reţete moldoveneşti, prăjituri maramureşene, dulceţuri şi multe alte bunătăţi, la preţuri fără concurenţă.

Te aşteaptă surprize şi la standul revistei „Click! Poftă bună!". În plus, cei născuţi la data de 9 martie vor primi din partea organizatorilor câte un borcan de magiun natural de prune Topoloveni. Intrarea este liberă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net