Slalom printre cabluri!

simeon stalpnicul png

Doi paşi la stânga binişor şi alţi trei paşi la dreapta lor. Aşa merg bucureştenii printre cablurile care au invadat oraşul. Sunt atât de multe „măţăraie" căzute pe străzi, încât sunt nevoiţi să facă slalom ca să nu se împiedice în ele.

Vinovaţi de disconfortul creat sunt firmele de cablu. Au căţărat atât de multe fire pe stâlpi încât la cea mai mică adiere a vântului acestea se prăbuşesc cu totul. Astfel, am ajuns să ne împiedicăm în ele pe trotuare, în staţiile RATB, dar şi pe mijlocul carosabilului.

„Este groaznic, domnule. Pe lângă faptul că arată ca dracu ne rupem şi picioarele în măţăraiele astea. Uitaţi şi dumneavoastră că nu am pe unde să trec. Aşa ceva este inadmisbil", a răbufnit Bogdan, un bucureştean deranjat de cablurile împrăştiate pe Şos. Barbu Văcărescu.

Nici în buricul Capitalei lucrurile nu stau prea bine. În faţa Magazinului Unirea, trotuarul este acoperit cu baloţi imenşi de fire, iar oamenii nu au pe unde să treacă.

Şos. Erou Iancu Nicolae -Ştefan face echilibristică printre baloţii căzuţi pe trotuare de mai bine de o lună

Piaţa Unirii-În faţa Magazinului Unirea s-a strâns o „mare” de fire. Nimeni nu le ridică, chiar dacă  sunt împrăştiate în centrul oraşului

simeon stalpnicul png

Click! spune

A fost lansat programul Net City care prevede îngroparea cablurilor aeriene din oraş. În acest an vor fi băgate sub pământ 70 de km de fire. Până acum, s-a acţionat în zonele Piaţa Alba Iulia, Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii, str. Tunari şi Bd. I. C. Brătianu. Urmează să fie „ascunse" cablurile situate de-a lungul a 18 artere importante.

borcea piscina JPG
IMG 0810 jpg
1 meghan kate jpg jpeg
gianina corondan tb1000 jpg
ioana ginghina cu fiica jpg
bravo ai stil foto facebook 40288700 (1) webp
giulia anghelescu2 png
andra maruta copii png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pride lgbt new york5 png
calendar ortodox 2021 27 iunie sfantul cuvios samson primitorul de straini png
Neversea2019 0706 184002 9091 AH   WEB size  jpg
foto1 front medvedev epa efe jpg
inchisoare shutterstock 1030254055 0 jpeg
1 meghan kate jpg jpeg