ŞOCANT! Elevi înjunghiaţi în faţa şcolii, în Craiova. Unul dintre ei a murit

simeon stalpnicul png

Doi elevi ai Liceului "Tudor Arghezi" din Craiova au fost atacaţi cu cuţitul de un tânăr, joi, în faţa unităţii de învăţământ. În urma incidentului, unul dintre elevi a murit, iar celălalt a fost transportat la spital.

UPDATE 15.12 Principalul suspect, un bolnav psihic, a fost reţinut de poliţişti!

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

UPDATE Premierul Emil Boc i-a cerut lui ministrului Igaş să plece urgent la Craiova, pentru a superviza ancheta în acest caz.

Citeşte şi:

Craiova: Părerea psihoterapeutului: agresivitate cu premeditare

Prietenii de pe Facebook ai elevului ucis la Craiova: «Nu poate fi adevărat!»

UPDATE Din primele cercetări rezultă că elevii ar fi fost urmăriţi de atacatori pe drumul spre şcoală, fiind înjunghiaţi într-o zonă în care nu existau prea mulţi martori la momentul tragediei.

De asemenea, colegii spun că elevul mort i-ar fi dat o palmă, ieri, unui coleg de liceu, de clasa a X-a, acesta venind la şcoală cu fratele său.

Andrei Goreci avea 17 ani

simeon stalpnicul png

Elevii, ambii în vârstă de 17 ani, au fost înjunghiaţi în timpul unei altercaţii. Incidentul s-a petrecut în apropierea liceului, care este situat lângă centrul oraşului craiovean, cartierul Rovine. Poliţia se află la faţa locului la acest moment şi încearcă să adune cât mai multe informaţii pentru a ajunge la atacatori. Se pare că cei doi elevi aveau rezultate bune la învăţătură.

Cei doi copii se îndreptau către şcoală, când cineva a ieşit dintr-o scară de bloc şi i-a înjunghiat.

Unul dintre adolescenţi, Andrei Eduard Goreci, care era în clasa a XI-a, a fost lovit cu cuţitul în inimă. După ce a fost lovit, băiatul care a decedat a apucat să meargă câteva zeci de metri până în stradă, unde a fost văzut de trecători. Adolescentul este fratele cântăreţei Teona Goreci.

Medicii au încercat timp de aproximativ 30 de minute să îl resusciteze pe adolescent, însă fără succes.

Cel de-al doilea elev atacat cu cuţitul a fost rănit la spate. Se pare că elevul ar fi fost condus la secţia de poliţie pentru audieri, imediat ce medicii i-au permis.

simeon stalpnicul png

Primele informaţii furnizate de anchetatori arată că este vorba despre un conflict spontan izbucnit între două grupuri de tineri. Se pare că sunt doi atacatori, unul dintre ei fiind un fost coleg de liceu al victimelor. Poliţia se află în căutarea atacatorilor.

Agresorii au fugit imediat după ce i-a înjunghiat pe cei doi adolescenţi. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Amelia Căprărin, sesizarea incidentului a fost făcută prin serviciul 112, iar tânărul a fost găsit înjunghiat în zona toracică stângă.

Ce a declarat directorul liceului:

Directorul liceului, Lucian Săndoi, afirmă că incidentul s-a petrecut pe drumul de la gară la şcoală, ci nu în faţa unităţii de învăţământ, el spunând că este posibil ca atacatorul să fie un fost elev al liceului, transferat disciplinar.

Săndoi a spus că incidentul s-a petrecut când cei doi elevi de clasa a XI-a veneau la şcoală, alături de mai mulţi colegi, ei fiind atacaţi, pe o stradă dintre blocuri, de un alt grup.

Unul dintre tinerii aflaţi în acest grup a scos un cuţit şi a început să lovească la întâmplare, a spus Săndoi.

Potrivit acestuia, elevul ucis a fost dus de colegii săi până în faţa liceului, unde mai mulţi medici au încercat să îl resusciteze.Ce au declarat martorii:

Băieţii se aflau în faţa liceului când au fost înjunghiaţi de ceilalţi indivizi. Unul dintre tineri a căzut şi apoi s-a ridicat plin de sânge şi a reuşit să se târască până la poarta şcolii unde s-a prăbuşit, a povestit unul dintre trecătorii care se aflau în zonă.

Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
pantofi jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
arsenie boca jpg
Violul mutilează sufletul pe viaţă
Iran, Getty jpg
image
image
image
image
Suporteri Qatar la Cupa Mondială de fotbal 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
arsenie boca jpg
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg