Şoferul de pe «ambulanţa morţii» n-a dormit de 5 zile

Ultima actualizare:

Nu doarme, nu mănâncă, de-abia se mişcă pe picioare şi plânge continuu. La cinci zile de la tragicul accident, Cristian nu-şi poate reveni.

Îi întreabă mereu pe colegii săi ce s-a întâmplat cu oamenii din maşină şi când îşi aduce aminte bufneşte în plâns. S-a trezit înconjurat de morţi. Horia Pântea rememorează clipele de coşmar prin care a trecut, atunci când a aflat ce s-a întâmplat cu fiul său.

„Am crezut că leşin. Tremuram tot şi mă rugam la Cel de Sus să-l scape pe Cristian. Vreau ca şoferiţa aia care a provocat accidentul să plătească pentru că mi-a nenorocit băiatul. El este un bun şofer, cu experienţă. A încercat să evite tamponarea, dar nu a reuşit. Fata aia a intrat în plin în Loganul pe care el îl conducea Cristi", ne-a spus omul întristat.

Şoferul Cristian Pântea, în vârstă de 27 de ani, a fost externat duminică de la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Are capul spart, antebraţul fracturat, dar şi numeroase contuzii. Medicii de la BGS îl ţin zilnic sub atentă supraveghere şi în fiecare zi îi fac câte o vizită acasă. Tânărul ar putea să se întoarcă la serviciu peste cel puţin o lună.

«Îl vom trimite la consiliere psihologică»Edi Sersea, director medical BGS

De când a avut loc accidentul, colegii săi sunt în stare de alertă. Ştiu că tânărul trece printr-o perioadă dificilă şi fac tot ce pot pentru a-i fi aproape.

„Cristian se află într-o stare jalnică. Era prieten cu pacienţii, pe care-i ducea la dializă de trei ori pe săptămână de patru luni încoace. Pentru a se recupera, îi vom acorda consiliere psihologică. Este un şofer foarte bun, a trecut prin toate testele şi lucrează la noi de patru luni", ne-a declarat Edi Sersea, director medical BGS.

Vezi şi:

«Tata avea centură de siguranţă, dar s-a rupt»

«Am stat 10 minute blocată în ambulanţa morţii»

Varianta şoferiţei BMW-ului ucigaş: Doi tineri au şicanat-o în trafic şi au speriat-o

Şoferiţa BMW-ului ucigaş, luată la întrebări de poliţişti

Şi-au rupt gâtul în ambulanţă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net