Softwin a lansat noua generaţie de aplicaţii BitDefender 2010

Familia BitDefender 2010 îţi oferă toată siguranța de care ai nevoie pe Internet, fără a reduce viteza computerului, fiind protejat astfel de viruși, spam și atacuri informatice. Totodată, beneficiezi și de control parental și un firewall foarte avansat.

Soluțiile BitDefender 2010 includ o tehnologie inovatoare, Active Virus Control, care monitorizează permanent toate programele active de pe computerul tău și le blochează pe cele cu comportament suspect.

Timpul de răspuns al computerului tău nu va mai fi afectat, pentru că soluțiile BitDefender 2010 îți scanează pc-ul de două ori mai repede decât cele anterioare, folosind mai puține resurse de sistem. Modulul de Control parental include un nou sistem de raportare, care le permite părinților să vizualizeze site-urile web vizitate de copiii lor și chiar sa interzică accesul la anumite aplicații și site-uri web.

BitDefender 2010 detectează și stopează tentativele de modificare a fișierelor de sistem importante și de efectuare de înregistrări neautorizate în regiștri pe calculatorul tău. Pentru a rula aplicațiile BitDefender 2010 în condiții optime ai nevoie de un sistem de operare bazat pe Windows XP SP2, Vista sau Windows 7, propulsat de un procesor tactat la cel puțin 1,66 Ghz și o memorie RAM de minim 1,5 GB.

Sursa Softwin

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Roxana, alături Liviu Guță
cub larisa iordache png
sistem de monitorizare cu bratara electronica Foto: IGPR
coronavirus
image
image
image
image
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu