Soţul Mădălinei Manole, amendat şi cu permisul suspendat - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea, a provocat un accident rutier în municipiul Călăraşi, după ce nu a acordat prioritate unui alt autoturism, iar în urma accidentului, soldat cu pagube materiale, el a fost amendat şi i-a fost suspendat permisul de conducere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, inspector Ramona Tudor, accidentul s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 23.30, într-o intersecţie din municipiul Călăraşi, după ce Petru Mircea, aflat la volanul unui autoturism Toyota, a intrat cu viteză într-o intersecţie, neacordând prioritate unui alt şofer.

simeon stalpnicul png

"Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Griviţa şi 13 Decembrie, după ce bărbatul care circula pe strada 13 Decembrie, la volanul unui autoturism Toyota, nu a oprit la indicatorul «STOP» şi nu a acordat prioritate de trecere. Maşina acestuia a lovit un autoturism Hyundai condus de o tânără din Călăraşi, care circula regulamentar. Cele două maşini au fost avariate, fără a exista victime în urma accidentului", a declarat reprezentantul Poliţiei Judeţene Călăraşi, scrie Mediafax.

simeon stalpnicul png

Potrivit sursei citate, ambii şoferi au fost verificaţi cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu consumaseră băuturi alcoolice.

simeon stalpnicul png

În urma accidentului, Petru Mircea a fost amendat cu 420 de lei şi i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile, a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi.

Urmăreşte AICI video de la accident

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net