«Soţul vrea să mă despartă de Ilie!»

Viaţa amoroasă a lui Brigitte Sfăt se complică pe zi ce trece. Vedeta aşteaptă cu sufletul la gură începerea procesului de divorţ, căci se ceartă zilnic cu soţul ei Ovidiu Torj, mărul discordiei fiind fetiţa lor, Sara (3 ani).

«Brigitte mi-a furat copilul. M-am dus la Poliţie!»

Ilie Năstase către o jurnalistă: «Du-te-n morţii mă-tii! Vrei să-ţi sparg faţa?»

Brigitte e convinsă, însă, că în spatele acestui conflict, se află dorinţa lui Ovidiu de a o despărţi de Ilie Năstase: „M-am săturat de ameninţările lui că îmi distruge relaţia. Dacă nu mă mai are el nu vrea să mă mai aibă nici un bărbat. Nu ştie să piardă şi vrea să mă despartă de Ilie. Încearcă să mă distrugă, mie îmi e frică de el. Acum de-aia mi-a dat fetiţa, ca să nu mă mai pot întâlni cu Ilie, iar noi plecăm des în străinătate ca să scap de ameninţări", a declarat Brigitte, pentru Click!

EXCLUSIV Cum se distrează Ilie Năstase şi noua lui iubită Brigitte Sfăt, la Paris

Soţul vrea s-o încurce pe iubita lui Ilie Năstase

Brigitte Sfăt: «Îl vreau pe Ilie repede, gol sau îmbrăcat»

Iubita lui Năstase, «tunată» de 8.000 €

Deşi această poveste cu iţe încurcate îi dă mari bătăi de cap, fosta vedetă Playboy refuză să lase aceste „amănunte" să-i umbrească fericirea.

Ilie Năstase, îndrăgostit ca un puștan

Relaţia cu Năstase merge ca pe roate, iar fostul jucător de tenis este tolerant referitor la acest scandal: „Ilie e bărbatul pe care mi l-am dorit întotdeauna. Este matur şi are răbdare cu mine, nu mă forţează la nimic, nici să mă mut în Bucureşti. Ilie are răbdare cu mine, mă sfătuieşte şi sper să am o viaţă liniştită", ne-a mai spus Brigitte. Cei doi soţi se vor întâlni la Tribunal pe data de 27 septembrie, la primul termen

«Ilie Năstase şi Brigitte sunt suflete- pereche»

Va fi liberă abia anul viitor!

Brigitte nu are nici o şansă ca divorţul să se pronunţe la primul termen, ce va avea loc pe data de 27 septembrie. Ambii soţi îşi dispută fetiţa, astfel că procesul se va mai prelungi cel puţin câteva luni.

„Sara nu are cum să rămână la el. Ovidiu nici măcar nu are domiciliul aici, el locuieşte la Viena. Cum ar fi să-mi las eu fetiţa să locuiască cu el, în Austria? Aştept Protecţia Copilului să facă anchetă socială, că eu îmi permit financiar să-mi cresc ambii copii", ne-a mai spus Brigitte.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Aiden Aslin, fost prizonier / Foto Captură Video / The Sun
Camera Deputaţilor FOTO Alexandru Dobre / Mediafax
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg