Steaua, 4 "cadouri" din 9 goluri

Ultima actualizare:

În Liga Europa, ideea neşansei s-a declanşat după rezultatul 3-3 din meciul cu Napoli, meci în care italienii au egalat în minutul 7 al prelungirilor.

În realitate, situaţia este cu totul alta, Steaua beneficiind de numeroase cadouri din partea adversarilor. Din cele 9 goluri marcate de stelişti în grupa K a Ligii Europa, 4 au fost cadouri făcute de adversari, două autogoluri şi două gafe mari de portar.

Iată lista celor patru goluri marcate de roş-albaştri după gafe grave ale adversarilor:

Steaua - Napoli (3-3) - autogol CribariEchipa din Ghencea a deschis scorul după ce şutul iniţial nepericulos al lui Apostol a fost deviat în propria poartă de fundaşul lui Napoli, Cribari. A fost de altfel primul gol marcat de Steaua în istoria întâlnirilro cu italienii în cupele europene.

Utrecht - Steaua (1-1) - autogol SchutConduşi cu 1-0, steliştii au avut noroc cu autogolul lui Schut. În plus, portarul Tătăruşanu şi-a salvat echipa în minutele de prelungire, parând incredibil în faţa lui Mulenga.

Steaua - Utrecht (3-1) - gafa portarului VormFără să fi impresionat până în mintul 29, Steaua a deschis scorul după ce portarul Vorm a intrat în poartă cu mingea trimisă cu capul de Gardoş.

Steaua - Liverpool (1-1) - gafa portarului ReinaRoş-albaştri au marcat după ce mingea trimisă cu capul de Bonfim, fără să fie deloc periculoasă, i-a scăpat printre picioare portarului Reina care a gafat ca un începător.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net