Steaua îşi scoate căpitanul la tarabă

Ultima actualizare:

Stoperul, care a fost aproape de un transfer în vară la Terek Groznîi, a intrat în gura patronului după prestaţiile slabe din ultima vreme.

„Se vede pe el că nu mai face faţă şi că joacă din talentul care i-a mai rămas. Nici nu mai atacă adversarii de frică să nu se facă de râs!", l-a caracterizat Becali.

Aceste vorbe l-au deranjat foarte mult pe Sorin, mai ales că nu a fost pentru prima oară când a fost atacat, latifundiarul spunând despre el în trecut că nu are calităţi de lider.

Astfel, steliştii au început să caute deja echipe interesate de apărător, la meciul cu Şerif Tiraspol din Liga Europei făcându-şi apariţia diverşi trimişi ai echipelor Lokomotiv Moscova, Saturn Ramenskoe (ambele din Rusia), FC Midtjylland (Danemarca) şi FC Basel (Elveţia).

Scouterii au venit special pentru a-i urmări pe Zapata, Kapetanos şi Ghionea şi au rămas plăcut impresionaţi de prestaţia ultimului. Preţul pentru care Steaua ar fi dispusă să-l cedeze pe Ghionea se învârte în jurul sumei de un milion de euro, dar e posibil ca Gigi Becali să fie de acord şi cu o sumă mai mică.

Mihai Stoichiţă i-a pregătit deja un înlocuitor căpitanului, în persoana internaţionalului azer de la Neftci Baku, Ruslan Abişov.

Abişov a strâns până acum cinci selecţii în naţionala Azerbaidjan-ului, pentru care a şi înscris un gol şi este un jucător care s-ar încadra în limitele financiare de la Steaua: suma lui de transfer nu depăşeşte 300.000 de euro,

Stoichiţă fiind încântat că i-ar mai rămâne bani şi pentru alţi fotbalişti, iar salariul maxim impus de Becali, de 120.000 de euro, e pe placul fundaşului străin.

"Ghionea nu mai face faţă la Steaua. El mai joacă doar din talent. Nici nu îşi mai atacă adversarii de frica de a nu se face de râs"Gigi Becali,patron Steaua

"Da, Ghionea are mari şanse să plece din Ghencea în iarnă. Steaua aşteaptă o ofertă clară pentru el şi nu se va împotrivi unui transfer la o altă echipă"Victor Becali, agent FIFA

Mai citeşte:Goian: "Lovin a fost păcălit de Argăseală!"Pleşan, şantajat de ArgăsealăArgăseală îi răspunde lui Dorin GoianLovin: «Argăseală e mincinos şi şantajist»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Refugii In Retezat  Foto Parcul Național Retezat (2) jpg
Seminte de dovleac FOTO Shutterstock jpg
Baile Felix FOTO Shutterstock 1895999206 jpg
mihaela bilic facebook jpg
bijuterii argint istock jpg
plante jpeg
aeroport  jpg
6 front muzeul golesti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net