Steaua îşi scoate căpitanul la tarabă

Stoperul, care a fost aproape de un transfer în vară la Terek Groznîi, a intrat în gura patronului după prestaţiile slabe din ultima vreme.

„Se vede pe el că nu mai face faţă şi că joacă din talentul care i-a mai rămas. Nici nu mai atacă adversarii de frică să nu se facă de râs!", l-a caracterizat Becali.

Aceste vorbe l-au deranjat foarte mult pe Sorin, mai ales că nu a fost pentru prima oară când a fost atacat, latifundiarul spunând despre el în trecut că nu are calităţi de lider.

Astfel, steliştii au început să caute deja echipe interesate de apărător, la meciul cu Şerif Tiraspol din Liga Europei făcându-şi apariţia diverşi trimişi ai echipelor Lokomotiv Moscova, Saturn Ramenskoe (ambele din Rusia), FC Midtjylland (Danemarca) şi FC Basel (Elveţia).

Scouterii au venit special pentru a-i urmări pe Zapata, Kapetanos şi Ghionea şi au rămas plăcut impresionaţi de prestaţia ultimului. Preţul pentru care Steaua ar fi dispusă să-l cedeze pe Ghionea se învârte în jurul sumei de un milion de euro, dar e posibil ca Gigi Becali să fie de acord şi cu o sumă mai mică.

Mihai Stoichiţă i-a pregătit deja un înlocuitor căpitanului, în persoana internaţionalului azer de la Neftci Baku, Ruslan Abişov.

Abişov a strâns până acum cinci selecţii în naţionala Azerbaidjan-ului, pentru care a şi înscris un gol şi este un jucător care s-ar încadra în limitele financiare de la Steaua: suma lui de transfer nu depăşeşte 300.000 de euro,

Stoichiţă fiind încântat că i-ar mai rămâne bani şi pentru alţi fotbalişti, iar salariul maxim impus de Becali, de 120.000 de euro, e pe placul fundaşului străin.

"Ghionea nu mai face faţă la Steaua. El mai joacă doar din talent. Nici nu îşi mai atacă adversarii de frica de a nu se face de râs"Gigi Becali,patron Steaua

"Da, Ghionea are mari şanse să plece din Ghencea în iarnă. Steaua aşteaptă o ofertă clară pentru el şi nu se va împotrivi unui transfer la o altă echipă"Victor Becali, agent FIFA

Mai citeşte:Goian: "Lovin a fost păcălit de Argăseală!"Pleşan, şantajat de ArgăsealăArgăseală îi răspunde lui Dorin GoianLovin: «Argăseală e mincinos şi şantajist»

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
image
image
image
image
image
image
Un tată își ține de mână fiica moartă printre dărâmături FOTO AFP
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg