Strângerea asta de mână a durat exact 13 secunde

12 iunie 2018
simeon stalpnicul png
Foto: EPA

Mult-a┼čteptata ├«nt├ólnire dintre Donald Trump ┼či Kim Jong-un a ┼úinut lumea cu sufletul la gur─â! Pu┼úini ┼čtiu c─â liderul de la Phenian a venit de acas─â cu mai multe WC-uri, c─â nu a semnat acordul cu stiloul oficial, ci l-a schimbat pe furi┼č ┼či c─â a purtat pantofi care l-au ├«n─âl┼úat cu cel pu┼úin 10 cm. Click! v─â prezint─â ce nu s-a v─âzut ├«n timpul ├«nt├ólnirii de mar╚Ťi, 12 iunie, de pe insula Sentosa.

Moment istoric! Ieri a fost semnat ÔÇ×un document foarte important, de care suntem foarte m├óndri. Rela┼úia cu Coreea de Nord ┼či ├«ntreaga peninsul─â s-a schimbat radical fa┼ú─â de trecutÔÇŁ, a declarat Donald Trump care ├«mpline┼čte m├óine 72 de ani. Iat─â ce lucruri nu s-au v─âzut:

simeon stalpnicul png
Trump l-a invitat la ma┼čin─â pe Kim Jong-un ca s─â ├«i arate butonul nuclearFoto: Hepta
  • Servieta cu butonul nuclear. Conform protocolului de stat american, pre┼čedintele ├«n exerci┼úiu are tot timpul ├«n apropierea sa servieta cu butonul nuclear. Conform ÔÇ×The SunÔÇŁ, liderul de la Casa Alb─â i-a prezentat lui Kim ma┼čina blindat─â ├«n valoare de dou─â milioane de dolari, ├«nainte de pr├ónz, pentru c─â a ┼úinut mor┼úi┼č ca acesta s─â vad─â ÔÇ×c├ót de u┼čor poate ├«ncepe distrugerea umanit─â┼úiiÔÇŁ.

simeon stalpnicul png
Ca să pară mai înalt, Kim Jong-un a purtat pantofi cu talpă înălţatăFoto: EPA
  • Kim Jong-un a purtat tocuri. Liderul de la Phenian are 1,7 m ├«n─âl┼úime, iar pre┼čedintele american 1,9 m. Pentru a nu fi eclipsat ├«n timpul pozei cu str├óngerea de m├ón─â, Kim Jong-un a purtat tocuri mascate de aproape 8 cm, glezna ├«ntins─â fiind mascat─â de turul pantalonilor. 
  • A venit cu WC-ul de acas─â. Kim Jong-un se teme s─â nu fie otr─âvit ├«n timpul ├«nt├ólnirilor oficiale. ├Än consecin┼ú─â, a luat cu el WC-uri produse ├«n Coreea de Nord (unul este ┼úinut permanent ├«n portbagajul Mercedesului s─âu) ┼či ├«n timpul vizitei din China, ┼či ├«n Coreea de Sud. ├Än Singapore, a f─âcut acela┼či lucru.
  • Str├óngerea de m├ón─â a durat 13 secunde. Cei doi lideri ┼či-au str├óns m├óinile ├«n fa┼úa zecilor de jurnali┼čti timp de exact 13 secunde. Au discutat pre┼ú de 40 de minute ├«nainte de a se ├«nchide ├«n sala de conferin┼úe a hotelului Capella de pe insula Sentosa.

simeon stalpnicul png
Sora lui Kim Jong-un a schimbat pixul oficial cu unul adus de acas─âFoto: EPA
  • Sora lui Kim a schimbat stiloul. Cu c├óteva frac┼úiuni de secund─â ├«nainte de semnarea acordului Kim Yo-jong, sora liderului de la Phenian, a schimbat stiloul aurit cu unul negru. Cu acesta a fost semnat acordul bilateral.
  • Ce au m├óncat la pr├ónz? ├Än meniul pus la dispozi┼úia celor doi lideri (n.r. m├óncarea a fost degustat─â ├«n prealabil de agen┼úii de paz─â) de c─âtre buc─âtarii hotelului Capella men┼úion─âm: cocteiluri de creve┼úi, salat─â cu avocado, mango verde ┼či pui de caracati┼ú─â, dar ┼či o specialitate coreean─â, castravete umplut. Felul principal de m├óncare a fost fie coast─â de vit─â glazurat─â, fie mu┼čchi de porc dulce acri┼čor cu orez Yangzhou fiert ├«mp─ânat cu pe┼čte cod.

simeon stalpnicul png
Liderul de la Phenian a fost aclamat, luni, de localnici Foto: Hepta

Ce se stipulează în acordul semnat

  • SUA ┼či Coreea de Nord se angajeaz─â s─â coopereze ├«n dezvoltarea unui nou tip de rela┼úii dup─â ce au rupt leg─âturile ├«n 1953.
  • SUA va oferi garan┼úii de securitate Coreei de Nord ├«n raport cu vecinii.
  • Coreea de Nord a acceptat s─â ├«nceap─â procesul de denuclearizare a ┼ú─ârii, urm├ónd s─â distrug─â toate centrele de manipulare a substan┼úelor radioactive.
  • Coreea de Nord ┼či SUA ┼či-au exprimat interesul de men┼úinere a p─âcii ├«n peninsula Coreea.
kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
2vancea botez jpg
1alexandra stan mihai morar png
cub jojo admin gif
Victoria Beckham (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg