Sylvia, amintiri din vremea A.S.I.A: «Colegele făceau mişto de mine»

Cântăreaţa Sylvia a fost invitată în emisiunea nocturnă de la Kanal D, unde a povestit că nici ea nu este străină de astfel de situaţii şi că perioada în care a cântat în A.S.I.A. a făcut-o să nu-şi mai dorească un impresar vreodată.

"Pe vremea când activam în A.S.I.A. am avut ceva probleme. Aveam un contract în care mi se spunea că trebuie să primesc un procent din veniturile trupei, dar nu se specifica nicăieri din ce sumă. Avantajul nostru a fost că eram patru femei şi eram mai greu de controlat. De atunci, eu nu am mai avut un manager şi nici nu voi mai avea. Nu am contract decât cu casa de discuri şi atât", a declarat aceasta.

Artista a mărturisit că ea şi colega ei, Alina Crişan, erau ţintele unor glume proaste din partea managerului şi a celorlalte colege, atunci când activau în A.S.I.A..

"Când eram în A.S.I.A. se făceau multe glume pe seama Alinei Crişan, care era din Cluj şi nu avusese nici o treabă cu lumea showbizului. Ea a trebuit să înveţe într-un timp foarte scurt ce înseamnă lumea asta. Eu am fost în aceeaşi situaţie, pentru că înainte de A.S.I.A. nu am mai cântat nici  măcar în baie, ea tot mai cântase pe undeva. Se făcea foarte mult mişto de noi, fetele erau obişnuite cu showbizul", a spus aceasta.

florin zalomir
FotoJet jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
sotie Arsinel jpg
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
 boian Blog Doina Ruști
image
image
image
image
spaga
sofer amenda politie jpeg
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Atac nuclear
ursul brun sursă foto: Gettyimages
image png