Ţăndărică, trage copertina că vine frigul!

Ultima actualizare:

Toamna asta blândă ne-a scos pe toţi din case, inclusiv pe îndrăgitul toboşar Ovidiu Lipan Ţăndărică. Artistul a făcut duminică o tură pe Calea Dorobanţi din Capitală, îmbrăcat lejer, la volanul maşinii sale sport. De azi, însă, va trebui să acopere maşinuţa Audi A3, în valoare de circa 30.000 de euro, pentru că vine frigul.

Guvernanţii se pregătesc pe ascuns de o iarnă deosebit de geroasă. Autorităţile au fost avertizate că în Europa va pătrunde un val de aer foarte rece care va aduce geruri anormale pentru perioada următoare, scrie Mediafax. Autorităţile sunt în alertă pentru că există riscul ca primăriile să nu poată asigura căldura pentru populaţie. Meteorologii spun că iarna, cu ger şi ninsori, va veni în jurul datei de 20 noiembrie, în special la deal, la munte şi în centrul ţării.

La munte, primele ninsori sunt aşteptate în acest weekend, în jurul datei de 15 noiembrie. Centrul European de la Reading, Anglia, a făcut o prognoză meteo pentru următoarele două săptămâni, din care reiese că, în jurul datei de 14-15 noiembrie, vremea se răceşte accentuat şi ziua şi noaptea.

Se răceşte treptat, până la 8-9˚C

Banat. Temperaturile coboară treptat, ajungând în 15 noiembrie la 8-9˚C şi se va menţine aşa până spre sfârşitul lunii. Nopţile vor fi din ce în ce mai reci, până la 5˚C pe 15 noiembrie. Ploile vor fi prezente aproape în fiecare zi.

Transilvania. Săptămâna începe cu valori de 13-15˚C, dar în weekend nu vor fi mai mult de 10˚C ziua şi 2˚C noaptea. Între 15 şi 19 noiembrie, vor fi între 6 şi 10˚C, iar noaptea se va înregistra 1˚C.

După aceea, se răceşte de la o zi la alta, astfel încât la 25 noiembrie vor fi cel mult 5˚C, iar noaptea vor fi valori negative. După 20 noiembrie vor fi precipitaţii mixte, lapoviţă şi ninsoare.

Dobrogea. Vremea se va răci treptat de la o zi la alta, până la 10˚C în jurul datei de 25 noiembrie. În timpul nopţii, valorile scad de la 10-11˚C, spre 5-6˚C. Sunt posibile ploi, după 14 noiembrie.

Muntenia. Temperaturile vor scădea treptat, de la 16˚C, la 9 -10˚C în data de 15 noiembrie. Şi în timpul nopţii va fi din ce în ce mai frig, spre 3-4˚C după 16 noiembrie. După 14 noiembrie, sunt condiţii pentru ploi slabe.

Moldova. Se răceşte în fiecare zi câte puţin, până la 7-8˚C în jurul datei de 25 noiembrie. În timpul nopţii, valorile vor fi în jur de 1-2˚C. Ploile, în general slabe cantitativ, se vor semnala aproape în fiecare zi.

Oltenia. Până la 25 noiembrie se răceşte, de la 16, la 10˚C. În timpul nopţii temperaturile scad, de la 8˚C, la 2-4 spre sfârşitul lunii. Va ploua în fiecare zi, până în 24 noiembrie.

Mai citeşte:

FOTO Cu picioarele astea l-a vrăjit Corina Chiriac pe Ovidiu Lipan Țăndărică! Ce sexy era artista în tinerețe!

Țăndărică s-a dat pe apă plată

Ovidiu Lipan Ţăndărică, gest impresionant pentru armâni

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net