Tăriceanu, «trădat» de cutia de viteze

simeon stalpnicul png

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu şi-a turat motorul la maximum în acest weekend. El s-a înscris, la Sinaia, în Campionatul Naţional de viteză în coastă, la volanul maşinii sale de epocă, o Lancia Fulvia 1600 HF din 1967.

Participarea fostului premier Călin Popescu Tăriceanu în cursa de viteză de pe primul traseu urban în coastă din România a fost marcată de ghinioane.

În cursele din etapa a 7-a, de vineri, nu s-a putut prezenta deoarece a avut probleme la maşină, la cutia de viteze. Defecţiunile tehnice au durat până ieri, dar nu au fost remediate complet.

"Am emoţii în această competiţie, pentru că, de două zile, am tot avut probleme la maşină, la cutia de viteze. Sper să mă clasez măcar pe locul al treilea", a declarat fostul premier înainte să ia startul în etapa a 8-a.

Emoţii i-a dat şi asfaltul ud, căci în noaptea dinaintea cursei a plouat torenţial. Spectatorii adunaţi la eveniment l-au asaltat pentru autografe şi i-au aplaudat startul, dar, în clasamentul final, Tăriceanu s-a clasat doar pe locul al patrulea din cinci, la categoria maşini istorice la care a participat.

Anul acesta, Tăriceanu a mai participat şi la alte curse, în Muscel, apoi în Teliu, judeţul Braşov. Vlad Oprea, primarul din Sinaia, nu a reuşit să păstreze performanţa de vineri, când era pe locul al treilea. La categoria H3 s-a clasat şi el tot pe locul al patrulea.

Tăriceanu a dat autografe pe mână

simeon stalpnicul png

Iepuraşul Playboy Andreea Necula, tot pe locul patru

Toate vedetele cursei de viteză de la Sinaia au ocupat locul al patrulea în clasamentul final, fiecare la categoria la care a participat. Fostul iepuraş Playboy, Andreea Necula, s-a clasat la categoria ei, N 2, tot pe locul al patrulea.

shutterstock 1833215881 jpg
anisia gafton jpg
autostrada jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
pantofi jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Niculae Badalau - foto Bogdan Vladu
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
image
image
image
image
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
arsenie boca jpg
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg