Te-ai săturat de hainele vechi? Uite cum le faci ca noi!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Se apropie toamna, iar garderoba ta ar trebui reîmprospătată cu haine pentru sezonul rece. În loc să pleci la cumpărături şi să cheltuieşti bani în stânga şi-n dreapta, învaţă să dai o înfăţişare nouă lucrurilor pe care deja le ai de anul trecut. Uite cum îţi poţi transforma acasă garderoba!

Aplică buzunare la rochie

O rochie de toamnă, casual, simplă, poate fi transformată într-o piesă vestimentară de senzaţie aplicându-i două buzunare mari, largi, confecţionate din acelaşi material. Astfel, cu puţin efort, îi dai o imagine nouă şi proaspătă.

În loc de fermoar alege capse

Dacă ţi s-a stricat fermoarul de la fusta ta preferată acesta se poate înlocui foarte uşor. Mai mult decât atât, în locul fermoarului, poţi aplica mai multe capse. Nu trebuie să renunţi la a mai purta fusta. Aceste retuşuri şi îmbunătăţiri costă puţin salvându-ţi bugetul.

Aplică mărgele

Ai o cămaşă cu aplicaţii din dantelă şi îţi doreşti s-o transformi? Renunţă la dantelă! Nici nu ştii cât de uşor se poate descoase bordura care este aplicată la guler sau mâneci! Poţi transforma cămaşa radical, dintr-o piesă vestimentară casual în ceva foarte elegant, aplicând mărgele fine.

Pantaloni trei sferturi din blugi

Ai o pereche de blugi care nu mai arată ca noi? Transformă-i în pantaloni trei sferturi. Pentru zilele mai calde de toamnă, aceştia îţi vor fi de mare folos atunci când ieşi la plimbare sau la cumpărături. Vei avea o ţinută sport, tinerească şi foarte comodă.

Citeşte şi:

Te învăţăm cum să-ţi alegi pantofii pentru toamnăNu te poţi duce la coafor? Vine el la tine

Uite cum păstrezi hainele ca noi!

Aplică desene pe haine

Ştiai că există vopsea specială pentru haine? Dacă nu ai talent la desen, aplică pe materialul textil un şablon, iar apoi colorează în voie! Cu puţină imaginaţie poţi transforma o rochie sau o fustă într-un obiect vestimentar inedit.

Transformă rochia în fustă

Ai o rochie lungă şi ai vrea să faci o schimbare? O poţi transforma într-o fustă! Nu trebuie decât să te decizi asupra lungimii ei, să tai materialul cu grijă şi să aplici un elastic.

Învaţă să asortezi hainele între ele

Construieşte garderoba în jurul unor piese de rezistenţă pe care să le combini cu alte haine. O pereche de pantaloni negri, pană, pot fi purtaţi în parc cu un maieu tetra, o jachetă de blugi şi o pereche de balerini.

Cât te costă dacă mergi la croitor

Dacă nu-ţi poţi modifica singur hainele, iată care sunt preţurile la croitorie:

* Tiv pantaloni cu rejansă - 12-15 lei

* Tiv fustă dreaptă - 6-15 lei

* Tiv fustă cloş şi clini - 6-15 lei

simeon stalpnicul png

* Strâmtat fustă în talie cu căptuşeală - 15-20 lei

* Lărgit talie din cusături - 15-20 lei

* Schimbat fermoar - 10-15 lei

* Schimbat fermoar geacă groasă - 25-35 lei

* Scurtat pantalon - 15-30 lei

* Coborât talie - 15-25 lei

* Reparat gaură - 15-20 lei

* Decoltat gât - 6 lei

* Reparat buzunar - 5 lei

* Surfilat eşarfă - 5 lei

* Cusut 1 bucată nasture - 1-2 lei

Cumpără nasturi coloraţi la cămaşă

Ai o cămaşă albă de anul trecut care acum ţi se pare banală? Încearcă să-i schimbi nasturii cu unii noi şi coloraţi. Poţi alege modele şi culori diferite în funcţie de culorile pe care le au accesoriile pe care le porţi. Asortează culoarea nasturilor cu o brăţară în aceeaşi nuanţă.

simeon stalpnicul png

Un singur sacou, mai multe ţinute

Specialistul Click, Adina Buzatu, ne dă câteva sfaturi despre cum se pot asorta hainele bărbăteşti.

Un sacou bleumarin sau negru cu nasturi argintii sau aurii poate fi asortat diferit în funcţie de eveniment. De exemplu, pentru o ţinută sobră, la serviciu, sacoul se asortează cu pantaloni gri din stofă fină de lână, cămaşă cu dungi şi cravată. Pentru o ţinută casual elegantă sacoul merge cu o pereche de blugi, aceeaşi cămaşă în dungi şi mocasini. Pentru o plimbare în aer liber acelaşi sacou poate fi purtat cu un tricou, pantaloni de in albi şi mocasini".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Raisi agentia Tasnim jpg
image
image
image
image
image
image
vacanta plaja umbrele barci oameni in apa limpede png
miere jpg
img jpg
image png
empe1 jpg
mici mititei shutterstock 1366723277 jpeg
Televizor Pixabay jpg
masca de somn  foto   Shuttestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net