Cum sa joci GTA, cel mai popular joc din lume, ca un expert

Ultima actualizare:

Grand Theft Auto (prescurtat și GTA) este o serie a unui joc video de acțiune-aventură, disponibil pentru PC, PlayStation 1, 2, PlayStation Portable, 3 respectiv 4, Xbox, Xbox One, Game Boy Color și Game Boy Advance, dezvoltată de Rockstar Games. Această serie a început în anul 1997 cu jocul Grand Theft Auto și continuă în prezent cu Grand Theft Auto V. Grand Theft Auto poate fi divizată în ere, ușor de recunoscut după numerele incluse în titlul jocului (ex. Grand Theft Auto III) după originalul Grand Theft Auto. Fiecare era are un motor grafic diferit. Jocul este realizat de Rockstar Games și distribuit de Take-Two Interactive.

GTA 5 este jocul care s-a vândut cu cea mai mare viteză din toate timpurile, în comparatie, în primul rând, cu alte jocuri din serie. Cu 800 de milioane de dolari adunate în încasări la mai puțin de 24 de ore de la începerea comercializării, aproape nimic nu i-a stat în cale noului titlu. 

Poate nu mulți dintre noi știu că poți juca aceste jocuri ca un expert, trișând puțin. Încă de la codurile pentru GTA San Andreas, au apărut din ce în ce mai multe, create tocmai pentru a-ți îmbunătăți experiența. Chiar și în ceea ce privește cel mai nou joc al seriei, există deja pe internet zeci de coduri GTA 5, atât pentru cei care joacă pe X-box sau PlayStation, dar și cei care joacă pe PC. Varianta pe PC a jocului GTA V a avut parte de o lansare amânată de mai multe ori, dar într-un final, anul acesta pe 14 aprilie ‘minunea’ s-a întâmplat.

Află în continuare cum poți să joci GTA ca un profesionist!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net