Imprimați acasă fotografiile făcute în vacanța de vară

Amintirile frumoase din vacanță ne dau energia de care avem nevoie la început de toamnă, când trebuie să ne mobilizăm pentru școală sau proiecte noi la job. Fotografiile făcute la mare, la munte, cu prietenii, la petreceri sau vizitând locuri de poveste sunt un ingredient de bază pentru starea de bine. Și ce simplu ar fi să le poți imprima acasă! Simplu este, dar nu și ieftin, când te gândești câtă cerneală color ar trebui să consumi și cât costă să înlocuiești cartușele mai des.

Ai acasă o imprimanta pe care o folosești pentru fișele copilului sau pentru tot feluri de documente necesare la birou? Folosește-o și pentru noile albume foto! Pentru că, și în România, este disponibil acum serviciul de abonament la cerneală HP Instant Ink. Abonamentul lunar presupune că plătești un preț fix în funcție de numărul de pagini imprimate și nu de cerneala consumată. Deci, nu contează dacă imprimi doar pagini text, grafice elaborate sau fotografii. De asemenea, nu contează dacă imprimi alb-negru sau color, pentru că abonamentul va număra doar paginile.

Planurile de abonament HP Instant Ink încep de la mai puțin de 5 lei pentru 15 pagini imprimate pe lună și, în funcție de numărul de pagini incluse în abonament, pot ajunge la 123 de lei pentru 700 de pagini imprimate într-o lună (recomandat pentru antreprenori sau firmele mici). Dacă nu poți estima exact de câte pagini imprimate ai nevoie într-o lună, poți alege o variantă de mijloc a abonamentului. E prea mult? E prea puțin? Poți oricând să-ți schimbi abonamentul – mărind sau micșorând numărul de pagini imprimate lunar - sau îl poți anula fără alte costuri. Poți chiar să reportezi pagini nefolosite de la o lună la alta, în limita a trei luni.

Nu este singurul beneficiu al abonamentului Instant Ink. Cu ajutorul unei conexiuni în Cloud, HP știe când cerneala e pe terminate și îți trimite direct la adresă cartușe noi, înainte să rămâi fără rezerve. Nu lunar, nu de două ori pe lună sau o dată la două luni, ci doar atunci când ai nevoie. Livrarea la ușă a cartușelor de cerneală este inclusă în abonamentul lunar. Nu există alte costuri suplimentare și faci și economii. Calculele o dovedesc: serviciul de abonament HP Instant Ink asigură economii de până la 70% din costul cu cartușele de cerneală originală HP.

Iată de ce acest serviciu de abonament este ideal pentru imprimarea fotografiilor. Nu costă mai mult decât simpla imprimare a unor pagini text și nici nu rămâi fără cerneală în imprimantă fix atunci când ai nevoie să tipărești ceva. Singura grijă e să te asiguri că ai hârtie foto și noul album de vacanță e gata!  

Instant Ink e un serviciu unic pe piața din România, rentabil și ușor de folosit. Peste 9 milioane de oameni din întreaga lume s-au abonat deja.

Ce mai trebuie să știi: serviciul HP Instant Ink este momentan disponibil pentru imprimantele cu cerneală, utilizatorii care doresc mai multe informații despre abonamente și echipamente pot afla detalii aici, iar cei care au deja o imprimantă HP cu cerneală pot verifica dacă este compatibilă Instant Ink aici.

FotoJet (1) jpg
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub amal george cooney png
concediu ingrijirea copilului jpg
cub ramona badescu png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg