Robotul acesta îți livrează pizza la domiciliu


    Robotul ăsta îți livrează pizza fierbinte acasăfoto: Hepta
Robotul ăsta îți livrează pizza fierbinte acasăfoto: Hepta

Pizza a ajuns una dintre cele mai îndrăgite specialități culinare din întreaga lume. Este atât de populară, încât au fost gândite diverse modalități de a-ți procura o pizza chiar și atunci când nu ai posibilitatea de a o prepara. Aproape în orice restaurant și în orice supermarket se găsește pizza, dar când se pune problema livrării acesteia la domiciliu, curierului pare să îi ia o veșnicie. De aceea, o echipă de specialiști în robotică a vrut să rezolve această problemă.

Domino`s Australia a creat o inovație în materie de cibernetică și...domeniul culinar. Cei de la Domno`s au realizat un robot care îți livrează pizza la domiciliu, păstrând-o caldă și oferind clienților opțional, pâine cu usturoi și băuturi răcoritoare.

DRU (Domino`s Robot Unit), momentan doar un prototip, este un vehicul autonom, astfel că nu are nevoie de șofer pentru a trasporta comanda. Vehiculul este prevăzut cu patru roți, ceea ce-i conferă stabilitate și are compartimente care păstrează pizza caldă și băuturile reci. DRU poate fi programat astfel încât să transporte comenzile de la sediul restaurantului, până la domiciliul clienților și să aleagă cel mai bun drum către destinație. El este prevăzut cu senzori care îi permit să identifice obstacolele și să le evite când este nevoie.

cub lia bugnar theo rose png
cub camelia șucu (1) png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub Kirstie Alley
cub emma corrin png
profimedia 0742415693 jpg
Kanye West
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cap Charles III   GettyImages 1243368615 jpg
vremea polei jpeg
seceta
3 metode eficiente cu ajutorul cărora îți poți reducere costurile la facturi jpg
elena si nicolae ceausescu jpg
Stamford Santa Fun Run strânge bani pentru cauze nobile jpg