Robotul acesta îți livrează pizza la domiciliu

Ultima actualizare:

    Robotul ăsta îți livrează pizza fierbinte acasăfoto: Hepta
Robotul ăsta îți livrează pizza fierbinte acasăfoto: Hepta

Pizza a ajuns una dintre cele mai îndrăgite specialități culinare din întreaga lume. Este atât de populară, încât au fost gândite diverse modalități de a-ți procura o pizza chiar și atunci când nu ai posibilitatea de a o prepara. Aproape în orice restaurant și în orice supermarket se găsește pizza, dar când se pune problema livrării acesteia la domiciliu, curierului pare să îi ia o veșnicie. De aceea, o echipă de specialiști în robotică a vrut să rezolve această problemă.

Domino`s Australia a creat o inovație în materie de cibernetică și...domeniul culinar. Cei de la Domno`s au realizat un robot care îți livrează pizza la domiciliu, păstrând-o caldă și oferind clienților opțional, pâine cu usturoi și băuturi răcoritoare.

DRU (Domino`s Robot Unit), momentan doar un prototip, este un vehicul autonom, astfel că nu are nevoie de șofer pentru a trasporta comanda. Vehiculul este prevăzut cu patru roți, ceea ce-i conferă stabilitate și are compartimente care păstrează pizza caldă și băuturile reci. DRU poate fi programat astfel încât să transporte comenzile de la sediul restaurantului, până la domiciliul clienților și să aleagă cel mai bun drum către destinație. El este prevăzut cu senzori care îi permit să identifice obstacolele și să le evite când este nevoie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net