Teo Trandafir: «Maia are grijă să îmi iau medicamentele»

Ultima actualizare:

"Cât timp nu mă mişc foarte brutal. La mişcări mă mai deranjează pe ici pe colo. Nu pot să ies încă din casă, trebuie să mă recuperez, dar fac gimnastică în fiecare zi, am grijă de mine, însoţită, bineînţeles, de fii-mea care are grijă să îmi iau medicamentele, să beau suficientă apă, să nu mă ridic prea repede, pentru că uit de operaţie şi mă ridic brusc... trebuie făcute toate mai încet", a spus Teo, la Antena 1.

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că i-a fost foarte greu să stea departe de Maia.

"Niciunei mame nu îi place să plece de lângă copilul ei. Cele mai frumoase momente sunt atunci când vorbeşti cu copilul tău, când comunici cu el, când afli ce e în inima lui. Nu vrei să pleci (de lângă copil - n.r.). Vrei să rămâi, ca să afli, ca să te îmbogăţeşti de pe urma copilului tău, din ideile lui, din micile lui greşeli, ca toate mamele de altfel.De fiecare dată când o sunam, ea mă susţinea, îmi spunea că totul este bine şi să fiu liniştită, că totul este sub control. După care urma să aflu că se întrista. Şi am înţeles că ea şi-a pus mintea ei, aia fragedă, cu totul şi cu totul în slujba vindecării mele. Şi m-am gândit la asta. Eu trebuia să îmi revin pentru ea. Sigur, şi pentru mine, pentru prieteni, pentru mama, pentru tata, pentru ai mei, dar în mod special pentru ea. De ziua ei, eu nu am lipsit niciodată. Ar fi fost o spargere foarte dură a tradiţiei, să nu fi fost de ziua ei, în ciuda faptului că ea, la 7 ani, înţelege foarte bine, dar pentru mine ar fi fost de neiertat", a adăugat Teo Trandafir.

Citeşte şi:

Teo Trandafir: «Am văzut moartea cu ochii»

Maia îi cântă lui Teo: «Îmi doresc să nu lipseşti mai mult de-o zi de-acasă»Vezi ce le-a spus Teo tuturor celor care i-au fost alături!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net