The Twilight Saga: New Moon

simeon stalpnicul png

Filmul ”Twilight”, bazat pe romanele scriitoarei Stephenie Meyer, a devenit deja un fenomen mondial. Cea de-a doua parte, ”The Twilight Saga: New Moon”, va avea premiera în România pe data de 27 noiembrie.

Ultima dată am văzut-o pe Bella Swan, când încerca să fugă din ghearele vampirului James, alături de iubitul ei vampir ”vegetarian” Edward Cullen.

Din acel moment, viața lui Bella și a lui Edward a fost plină de fericire și dragoste. Din păcate, totul ia sfârșit într-o bună zi.

În momentul în care Bella împlinește 18 ani, sora lui Edward, Alice, împreună cu familia lui, se decid să organizeze o petrecere surpriză pentru sărbătorită. Totul decurge minunat, până în momentul în care Bella se taie la deget, în încercarea de a deschide un cadou.

Urmăreşte în Media Center trailerul filmului.

Atunci, Jasper Hale, cel mai nou membru al clanului Cullen, o atacă pe Bella. Ca urmare a celor întâmplate, Edward ajunge la concluzia că atâta timp cât el și familia lui vor fi în jurul Bellei, ea nu va fi niciodată în siguranță.

Bella simte că viața ei a luat sfârșit, până când în viața ei apare Jacob Black, membru al tribului Quilite, ce reușește să aducă bucurie în viața tinerei.

Pe măsură ce ei doi devin prieteni, Bella descoperă că Jacob ascunde un secret: el este vârcolac. Și cum toate astea nu ar fi de ajuns, ea nu reușește să-l uite pe Edward.

Astfel, cu noi prieteni, noi dușmani și noi pericole, Bella se vede pusă în situația de a alege între trecut și viitor.

Dar mai important este: oare pe cine va alege?

cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub andreea antonescu png
hororoscop jpg
cub cheating wife png
image png
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg
6 baza parcari jpg