Ţi-e frică de sexul la peste 10.000 de metri altitudine?

Ultima actualizare:

Alege un moment în care este cel mai puţin probabil să se formeze coadă la toaletă şi să fii deranjat. Cele mai bine este înainte ca avionul să atingă altitudinea maximă de zbor sau în timp ce oamenii vizionează filme.

În timpul servirii băuturilor

În timp ce avionul urcă, fii atent la semnalul de la sistemul de comunicare intern. Primul bip este urmat de un anunţ pentru însoţitoarele de bord în care se specifică faptul că avionul a atins altitudinea maximă de zbor, iar ele îşi pot începe servirea. Semnalul “puneţi-vă centurile” va rămâne aprins, însă însoţitoarele se pot ridica.

Spune-i partenerului să te urmeze după un minut şi îndreaptă-te către toaletă. Încearc-o pe cea din spate, căci este mai puţin vizibilă. Din acest moment, ar trebui să auzi cărucioarele cu băuturi. Însoţitoarele vor începe servirea, blocând astfel culoarul pentru ceilalţi pasageri.

În timpul filmului

Plănuieşte partida de amor la începutul filmului, mai exact după aproximativ 15 minute. Majoritatea pasagerilor şi însoţitorilor de bord vor fi atenţi la porţia de divertisment, aşa că nu se vor plimba pe culoar. Du-te la toaletă primul, urmat de partener după un minut.

Pregăteşte-te pentru turbulenţe

Una dintre cele mai sigure poziţii implică aşezarea unuia dintre voi pe capacul de la closet. Iar în caz de turbulenţe, niciunul dintre voi nu ar trebui să fie aproape de tavan pentru că riscaţi să vă alegeţi cu o contuzie. În plus, trebuie să vă ţineţi bine de chiuvetă.

Nu vei avea foarte mult timp la dispoziţie până ca ceilalţi pasageri să se alinieze în faţa toaletei, aşa că nu faceţi zgomot şi terminaţi repede. Este ilegal să întreţii raporturi sexuale în toaleta unui avion, aşa că neagă în cazul în care eşti întrebat. Spune-le însoţitorilor de bord sau celorlaţi pasageri că unul dintre voi se simţea rău, iar celălalt i-a oferit ajutor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cardiolog jpg
drugtest  jpg
MAE
lider hamas ucis jpg
330861919 617842936849189 5107983762944598548 n jpg
furnici jpg
Red Bull Flugtag insula Lacul Morii png
Vila Șipot, parte a Domeniului Regal Peleș, reintră în circuitul turistic al României
image
actualitate.net
image
actualitate.net