Tot ce trebuie să ştii despre Clickmania! bingo

Ultima actualizare:

1 Când găseşti taloane? Primul talon îl găseşti chiar astăzi! Aşa că, baftă şi îţi dorim să bifezi cât mai multe „căsuţe". Tichetele de concurs tip Bingo vor fi lipite în fiecare vineri pe suplimentul nostru, Click! TV, dar şi în revista Click! pentru femei, care apare în fiecare vineri. Totul, în perioada 27 septembrie - 1 noiembrie.

2 Cât sunt valabile tichetele? Tichetele sunt valabile de vineri, adică din ziua lor de apariţie, până joia următoare inclusiv şi sunt colorate diferit pentru fiecare săptămână de concurs. Joacă chiar de azi pe talonul pe care îl primeşti, pentru că ai în ziar cele 9 numere. Caută-le pe tichet, apoi cumpără zilnic ziarul nostru ca să afli şi celelalte numere publicate, plus seriile câştigătoare. În fiecare zi, bifează pe tichetul tău numerele publicate în ziar.

3 Câte premii sunt în joc? Se pot câştiga 121 de premii săptămânal, iar valoarea totală a premiilor e de 400.000 de lei. La extragerea finală, un norocos se va alege cu un autoturism.

4 Cum pot câştiga? Caută zilnic pe tichetul tău numerele care sunt publicate în ziar! Pe tichet, ai trei careuri, fiecare cu câte trei linii. Când ai bifat toate numerele de pe o linie, ai câştigat premiul de linie, în valoare de 500 de lei. Când ai bifat toate numerele dintr-un careu, ai câştigat premiul bingo, de 1.000 de lei.

5 Cum pot câştiga cu seriile? Mai ai şi alte şanse de câştig. Zilnic, vor fi publicate în ziarul nostru câte 5 serii câştigătoare Click! Dacă tichetul tău are seria identică cu cea din ziar, este câştigător. Premiul este în valoare de 300 de lei. Săptămânal, însă, se mai pot obţine premii cu seriile câştigătoare din revista „Click! pentru femei", 10 premii pe săptămână, valoarea unui premiu fiind de 500 lei.

6 Pot câştiga pe www.click.ro? Da! Se poate câştiga zilnic cu seriile câştigătoare online: 2 premii a câte 200 lei. Trebuie ca tichetul tău să aibă seria identică cu cea de pe site-ul www.click.ro şi atunci este câştigător.

7 Ce este  Extraşansa? Este vorba despre Extraşansa Clickmania! la Radio Kiss FM. Trebuie să înscrii seria tichetului tău pe www.kissfm.ro şi poţi câştiga, de luni până vineri, premiul zilnic în valoare de 100 de euro pus la bătaie de Kiss FM, în direct, în fiecare dimineaţă, la Cronica Cârcotaşilor.

8 Cum revendici premiile? Ai completat o linie, un careu sau ai seria câştigătoare? Trebuie să suni la numerele de telefon 0318.603.425, 0318.603.426 sau 0318.603.427 (cu tarif normal), între orele 08.30 şi 17.00. Dacă ai câştigat la linie sau bingo, sună în ziua în care ai completat linia sau careul. Dacă ai serie câştigătoare, sună în ziua în care a apărut seria în ziar sau pe www.click.ro/clickmania.

9 Ce se întâmplă cu premiile nerevendicate? E o altă şansă de câştig. Valoarea premiilor nerevendicate la secţiunile zilnice se reportează la premiul săptămânal „seria norocoasa Click!" a cărui valoare este dată de reporturile zilnice de la linie, bingo şi serii câştigătoare. Toţi cei care trimit SMS la 1399 cu textul MANIA urmat de seria tichetului şi de numele său intră în extragerea săptămânală pentru premiul seria norocoasă Click! a cărui valoare va fi anunţată zilnic în ziar.

10 Ce fac cu tichetele necâştigătoare? N-ai câştigat cu un tichet? Nu-ţi pierde speranţa. Trimite-l pentru extragerea finală, care va aduce un mare premiu: un autoturism! Completează talonul şi trimite-l pe adresa OP 33, CP 14, cu menţiunea pe plic „Pentru concursul Clickmania! bingo" sau aduceţi-l la sediul nostru, Şos. Fabrica de Glucoză nr. 21, Bucureşti, la urna special amenajată. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net