Trei ştiriste sexy în America! Uite ce-au făcut acestea timp de o săptămână, fără iubiţi


    Andreea Berecleanu, Geanina Ilieş şi Octavia Geamănu.
Andreea Berecleanu, Geanina Ilieş şi Octavia Geamănu.

Andreea Berecleanu, Geanina Ilieş şi Octavia Geamănu au fost alese de şefii Intact să meargă în America. Frumoasele ştiriste au ridicat câteva premii oferite în cadru lNew York Festivals World’s Best TV&Films.

Aproape o săptămână au petrecut frumoasele jurnalului Observator, peste Ocean. Andreeea Berecleanu, Geanina Ilieş şi Octavia Geamănu au îmbinat distracţia cu munca în SUA. În cadrul INew York Festivals World's Best TV&Films, ediţia 2014 au oferit 10 nominalizări posturilor Antena 1 şi Antena 3,  dintre acestea, şase fiind pentru „În premieră" Antena 3, trei pentruObservatorul Antenei 1, iar una pentruPromo&Grafică Antena 3.  Un juriu format din regizori, producători şi scenarişti consacraţi, alături de profesionişti de media din întreaga lume au ales din 639 de competitori, doar 401 au fost medaliaţi.

asdfw
asdfw

Printre aceştia, postul Antena3 au câştigat trei medalii de aur, trei de argint și o medalie de bronz, iar cele trei doamne de la pupitru de ştiri au fost cu atât mai motivate să se distreze. Au vizitat puţin din Las Vegas, au fost pe Empire State Building şi la un meci de baschet în Madison Square Garden.

vgefsg
vgefsg

Nu au zăbovit în camerele de hotel, ci încântate de peisaj, dar mai ales de vreme bună, fetele au luat cu asalt străzile. Îmbrăcate ca după revsite, româncele noastre au făcut furori printre americani.

fvbsr
fvbsr

Geanina a purtat în seara premierei o ţinută sobră casual.

rweytw34
rweytw34

uyl
uyl
FotoJet (1) jpg
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub amal george cooney png
concediu ingrijirea copilului jpg
cub ramona badescu png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg