Uau! Ce picioare urâte au divele!

image
Fotografii: Guliver / Splashnews / Gettyimages / Hepta / 123 rf

Sunt frumoase la chip şi la corp, dar să nu te uiţi la picioare! Vedetele îşi îngrijesc mai ales faţa, cu tratamente scumpe împotriva ridurilor, dar neglijează total laba picioarelor, care arată înfiorător.

Când ai labele picioarelor urâte, cu monturi şi neîngrijite, nu te arăţi în public cu ele la vedere, dacă eşti divă! Când ştii că paparazzi te urmăresc pas cu pas, renunţi la şlapii şi la sandalele care îţi pun în evidenţă defectele. Aşa se face că mari vedete au fost surprinse cu degetele strâmbe, fără pedichiură, cu unghiile ciobite.

image

Frumoasa actriţă Angelina Jolie a slăbit mult şi are picioare scheletice, iar la labele piciorului i se văd monturile dizgraţioase. La averea ei, ar fi putut să elimine urâtele excrescenţe osoase. O operaţie de îndepărtarea monturilor costă începând de la 1.250 dolari (5.000 de lei). Paris Hilton, faimoasa moştenitoare a lanţului de hoteluri Hilton, fotomodel şi DJ, are nişte labe uriaşe. Diva poartă mărimea 43 la încălţăminte, dar acest lucru nu ar fi aşa de evident, dacă şi-ar îngriji unghiile.La banii ei şi-ar fi putut permite o pedichiură care costă de la 150 de dolari (598 de lei), decât să se facă de râs.

image

Actriţa Jennifer Garner are ghinionul să aibă o formă caraghioasă a degetelor de la picioare, cu cel mai mic mai ridicat şi strâmb. Ar putea găsi încălţări care să mascheze acest defect. O formă ciudată a labei piciorului şi monturi are şi Naomi Cambell. La averea ei, ar putea să meargă pe plaje exclusiviste. Iar de monturi ar putea scăpa foarte simplu. Astfel, paparazzi nu i-ar mai fi descoperit defectele. Vedeta de la televiziunea americană Kim Kardashian are picioare dolofane. Atunci când sunt gravide, femeile nu ar trebui să poarte barete care le strangulează gleznele. La banii ei, ar fi putut să găsească încălţăminte care s-o avantajeze.

image
cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub iosif rotaru png
Declic Ministrul Mediului
cub bromania png
Marinela Ardelean a primit titlul de "Cel mai bun somelier" (2014) FOTO: Arhiva personală
Tanczos Barna conflict cu Declic FOTO captură video
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg