Uau! Uite cum l-a cucerit Janine pe fostul boss al PRO TV

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Erau anii '90... Ani în care defilările de modă se ţineau lanţ. Modelingul românesc era net dominat de mama Zina. Şi de Romaniţa. Ori de elevii Zinei, printre care Janine Ştefan şi Cătălin Botezatu. Click! vă prezintă imagini inedite cu vedeta de atunci, Janine, fosta soţie a lui Adrian Sârbu.

simeon stalpnicul png

Un loc ideal pentru asemenea manifestări era Cazionoul Victoria, unul dintre primele şi cele mai distinse prin sobrietate şi clientelă, din România. La deschiderea sa, de pildă, au fost mai toate mărimile politice în frunte cu Adrian Năstase, pe atunci ministru de externe.

Era implacabil, inevitabil ca acest loc să fie ocolit de mondenisme. Localul se afla în fostul comandament german, acolo unde Von Killinger şi-a tras glontele-n cap. Aveam chiar şi salonul care purta numele lui... Tot cazinoul era decorat şi bibilit de însuşi Papá Rogulschi, „arhitectul lui Ceauşescu" şi bucătărit de Dorel Ţurlui, fostul şef de la celebrul Restaurant chinezesc „Nanjing", unde îndeobşte mâncau fotbaliştii vremii. Căci, să nu uităm, unul dintre patroni era ex-stelisto-rapidistul Marcel Puşcaş. Acolo am pus eu bazele primei agenţii fax mondene, Victoria Instant Press. Adică VIP...

Pozele de arhivă o reprezintă pe Janine într-o ipostază inedită. Off, cum ştia femeia asta de un senzualism magic să pozeze... Iat-o aici, la Casino Victoria, lângă fostul boss PRO TV, Adrian Sârbu, pe atunci doar curtezanul ei, şi subsemnatul. Aproape că noi nu contăm... rame la o fotografie sexy...

Între manechine şi admiratori, ea strălucea întotdeauna

simeon stalpnicul png

Prin acei ani lumea mondenă era populată şi de un personaj de o cromatică psiho-caracterială bizară, proprietar al unui magazin de bijuterii de pe Dorobaţi şi al unei case de amanet din centrul Capitalei, Dănuţ Udilă. Mare amator de mondenisme şi fan Versace. Personaj dispărut de mult prin meandrele meditearaneene. Se află în centrul fotografiei, lângă - din nou ravisanta, pempanta şi „provocanta" - w Ştefan.

P.S.: Pe fraierii care mă pişcă pe forum pentru pozele cu Dolănescu şi o „duduie", îmi permit să îi pişc şi eu... cu căldură. Acele poze au fost făcute cu acordul lui tacit. Şi, mai ales, în scopul de a se disipa nişte zvonuri persistente în vreme, privindu-l pe marele artist. Punct!

S-a mutat de 10 ani la Paris

Janine Ştefan (46 de ani) a divorţat de Adrian Sârbu în 2003 şi, în urma partajului, a primit o casă, o maşină şi 11 milioane de dolari. Fosta creatoare de modă s-a mutat imediat la Paris, unde locuieşte şi acum, după zece ani, împreună cu fiica ei, Janice. Fostul soţ i-a cumpărat acolo o garsonieră, care îi aparţinuse actriţei Marlene Dietrich. În Franţa, Janine a deschis trei magazine, unul la Paris şi două la Cannes, dar fără suportul mediatic, financiar şi moral al lui Sârbu, a eşuat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net