Ucişi de Bilaşco

Ultima actualizare:

Zeul „spectacol" a salvat faţa Ligii I la meciul din „Bărăgan". Nici nu mai contează dacă defensivele au fost proaste sau dacă atacurile au excelat, important este că s-au văzut opt goluri, alte faze interesante, gafe, penalty-uri, una peste alta, tot ce e mai frumos în fotbal.

    Mai citeşte:        Ioan Becali: "Dinamo a pierdut pe mâna portarilor!"        Dinu după 4-4 cu Unirea: "Cel mai bun meci din campionat"        Prunea a rămas fără cuvinte        Borcea şi Turcu l-au desfiinţat pe Ema Dolha        Andrei Cristea: "E cel mai trist egal"        Levy: "Dacă partida mai dura un pic, Dinamo ar fi avut mari probleme!"

Nebunia a început în minutul doi, cu golul lui Onofraş, a continuat cu autogolul lui Fernandes, care a încurcat porţile, apoi Andrei Cristea a adus Dinamo în avantaj, pentru ca Semedo să restabilească egalitatea.

Când s-au dezmeticit şi s-au uitat la tabelă, spectatorii au văzut abia minutul 10. S-au mai păstrat goluri şi pentru după pauză, când Torje a lovit imediat. Totuşi, spectacolul a cerut şi o jertfă, iar aceasta a fost Ema Dolha. Portarul „câinilor" a gafat din nou, a comis penalty, s-a accidentat.

Zivny a debutat la Dinamo. Cehul adus în iarnă de „câini" a jucat aseară pentru prima dată la echipa mare. Stoperul de 28 de ani a jucat în tandem cu Moţi şi l-a lăsat pe bancă pe Daminuţă, care, foarte probabil, din vară, va pleca din „Ştefan cel Mare".

Continuă problemele din defensiva roş-albilor. Moţi a încasat aseară un cartonaş galben şi va sta etapa următoare, la partida cu Gaz Metan. Fundaşul central va fi suspendat la fiecare avertisment pe care îl va vedea, de-acum, în Liga I.

Torje a făcut un henţ ca în curtea şcolii. Mijlocaşul de 20 de ani al lui Dinamo a fost protagonistul unei faze ilare. Torje a oprit, cu mâna, intenţionat, o minge să iasă un aut, dar, spre stupefacţia tuturor, Avram nu i-a dat cartonaş galben, deşi se impunea.

Borcea şi Victor Becali au mers după Lobonţ. Şeful lui Dinamo şi impresarul portarului au văzut pe viu partida Roma-Inter, 2-1, şi au discutat cu şefii romanilor repatrierea lui „Lobby". Goalkeeperul este oricum doar împrumutat la echipa lui Ranieri, dar Borcea a vrut să se asigure că Lobonţ se va întoarce sigur în „Groapă", alarmat fiind de gafele lui Dolha.

Dolha a comis-o din nou. Portarul „câinilor", Emilian Dolha, a scăpat balonul din mâini în minutul 73, iar apoi l-a faultat pe Bilaşco şi s-a accidentat. Centralul întâlnirii, Marius Avram, a acordat penalty-ul prin care ialomiţenii au redus din diferenţă de la 2-4.

Vasile Turcu: "Pişatul ăla de Dolha ne-a mâncat meciul! Dacă pierdem campionatul, atunci e din cauza lui Dolha. Le-am spus antrenorilor să nu mai joace cu el"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net