Ucişi şi abandonaţi pe marginea drumului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Doi soţi au fost accidentaţi mortal şi aruncaţi pe marginea drumului, duminică noaptea, în timp ce se întorceau acasă de la rude, din localitatea gălăţeană Tuluceşti.

Sterică Căluianu, în vârstă de 45 ani, şi soţia sa, Cornelia Căluianu, în vârstă de 37 ani, fuseseră în vizită la cumetrii lor, şi se întorceau pe jos, acasă, în satul Tătarca.

Chiar la ieşirea din localitatea Tuluceşti au fost spulberaţi de o maşină şi aruncaţi într-un şanţ. Cadavrele au fost descoperite de nişte săteni, în bălăriile de pe marginea drumului, la mai bine de şase ore de la producerea accidentului.

Sterică Căluianu- 45 de ani şi Cornelia Căluianu- 37 de ani

simeon stalpnicul png

Deşi iniţial a existat suspiciunea că cele două corpuri neînsufleţite au fost aduse dintr-o altă localitate şi lăsate pe marginea drumului de şoferul ucigaş, în cele din urmă s-a constatat că victimele au fost pur şi simplu aruncate de pe drum în urma impactului.

Principalul suspect este un bărbat din localitatea Şiviţa, Costel Agache, de 32 de ani, care se pare că era beat în momentul producerii accidentului.

De altfel, în maşina condusă de el se afla un pasager, un amic de-al lui, care spune că habar n-avea că prietenul său a omorât doi oameni.

El nu a vrut să recunoască nici în ruptul capului că maşina a fost implicată în teribilul accident, el susţinând sus şi tare că s-a lovit la o frână mai bruscă.

După câteva ore de căutări, Costel Agache a fost prins şi reţinut de poliţişti. Aceştia ridicaseră deja, din curtea bărbatului, BMW-ul implicat în accident pentru cercetări.

El riscă ani grei de închisoare, pentru omor din culpă, fugă de la locul accidentului şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Familia, sfâşiată de durere

„Unde au plecat copilaşii mei? A rămas băiatul lor fără mamă şi fără tată. Ce mă fac eu acum?Veniţi la mama înapoi! Sterică, vino acasă şi du-te la serviciu! Puii mamei, veniţi înapoi!", spunea ieri mama lui Sterică, sfâşiată de durere.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
image
actualitate.net
image
actualitate.net