Uite câte sutiene probează Bianca pentru Cristea!

simeon stalpnicul png

Bianca Dr─âgu┼čanu ├«l a┼čteapt─â cu ner─âbdare pe Adrian Cristea s─â se ├«ntoarc─â din cantonament. Pentru c─â de Ziua ├Ändr─âgosti┼úilor nu au putut petrece ├«mpreun─â, fosta asistent─â a lui Capatos vrea s─â ├«ncing─â a┼čternutul cu iubitul ei, de Dragobete, drept care ro┼čcata a dat iama ├«n magazinele cu lenjerie intim─â.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Bianca, marţi seară, în Băneasa Shopping City, unde căuta cu disperare o vestimentaţie sexy menită să-l lase pe Cristea cu gura căscată.

simeon stalpnicul png

Vedeta, ├«nso┼úit─â de o prieten─â, s-a plimbat ore bune prin centrul comercial. Cele dou─â fete au luat cu asalt toate magazinele de sutiene ┼či chilo┼úei, p├ón─â c├ónd diva a g─âsit ceea ce c─âuta.

simeon stalpnicul png

Bianca ┼či-a achizi┼úionat mai multe perechi de bikini ┼či c├óteva sutiene ┼či corsete sexy. Pe toate acestea a cheltuit nici mai mult nici mai pu┼úin de 2.000 de euro. Se pare c─â "Prin┼úul" Cristea va avea parte de nop┼úi fierbin┼úi la ├«ntoarcerea din cantonamentul din Antalya.

simeon stalpnicul png

De fiecare dată când are ocazia, Bianca îi face declaraţii de amor "Prinţului", însă nu înainte ca el să-i recunoască primul dragostea.

simeon stalpnicul png

"O dedicaţie din dragoste de Ziua Îndrăgostiţilor pentru o persoană îndrăgostită, minunată! O iubesc ca un soldat rănit", i-a transmis fotbalistul pe Facebook.

Bianca i-a dat un r─âspuns la fel de romantic iubitului ei: "┼×tiu, cred, simt ┼či ├«┼úi mul┼úumesc pentru toat─â fericirea ┼či dragostea pe care mi-o ar─â┼úi".

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (1) jpg
Dorian Popa
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg
catedrala 3 jpg