Uite ce spun vedetele despre recitalul lui Badea - VIDEO

Singurul care nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe antenist este veşnicul rival, Şerban Huidu. Cârcotaşul a declarat că urmează probabil ca maneliştii să se apuce de hard rock.

Mircea Badea a cântat live la 'Neaţa! Ascultă-l aici! - VIDEO

Mircea Badea, darts cu poza proprie: «Ţintesc pifometrul!» - VIDEO

Trăim într-o societate întoarsă cu curu’ în sus... cocalarii în maiou se transformă în rockeri. Mai lipseşte Guţă să cânte Sepultura!”, a declarat Huidu pentru Ring.

Lucian Mitrea a fost ceva mai indulgent faţă de Badea, chiar dacă acesta a avut aprecieri acide la adresa lui şi a soţiei sale, Andreea Bănică.

Mircea Badea poate face orice vrea, este foarte inteligent şi nu cred că are nevoie de niciun impresar, este capabil să-şi gestioneze singur programul.Probabil a vrut să demonstreze că poate cânta mai bine sau la fel de bine ca mulţi artişti cu nume mari.

Marcel Pavesl s-a dovediat chiar interesat de prestaţia lui Badea, oferindu-se să îi dea lecţii de canto, în cazul în care antenistul se reprofilează pe o carieră în muzică.

Nu l-am ascultat, dar m-aţi făcut foarte curios. Îi urez succes, cred că e suficient de celebru cât să-i fie uşor să se lanseze şi într-o carieră muzicală. Dacă o face la mişto, e bine. Însă dacă devine o treabă serioasă, atunci vom putea începe să-l criticăm. Aş fi de acord să-i dau lecţii de canto, dar nu cred că ar vrea el.”, a declarat Marcel în Ring.

Nici Moculescu nu se lasă mai prejos. Deşi nu l-a ascultat pe Mircea cântând live, l-ar invita în emisiune, pentru a-l promova.

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
catalin remus avocatul31 jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
cub catalin botezatu png
Oraș plutitor Foto AT Design Office via The sun webp
 Razboi Rusia Ucraina elicopter rusesc de recunoastere şi atac Kamov Ka-52 Alligator in misiune de lupta in Ucraina 27-28 mai 2022 FOTO Profimedia / Ministerul rus al Apărării
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg