Uite ce spun vedetele despre recitalul lui Badea - VIDEO

Ultima actualizare:

Singurul care nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe antenist este veşnicul rival, Şerban Huidu. Cârcotaşul a declarat că urmează probabil ca maneliştii să se apuce de hard rock.

Mircea Badea a cântat live la 'Neaţa! Ascultă-l aici! - VIDEO

Mircea Badea, darts cu poza proprie: «Ţintesc pifometrul!» - VIDEO

Trăim într-o societate întoarsă cu curu’ în sus... cocalarii în maiou se transformă în rockeri. Mai lipseşte Guţă să cânte Sepultura!”, a declarat Huidu pentru Ring.

Lucian Mitrea a fost ceva mai indulgent faţă de Badea, chiar dacă acesta a avut aprecieri acide la adresa lui şi a soţiei sale, Andreea Bănică.

Mircea Badea poate face orice vrea, este foarte inteligent şi nu cred că are nevoie de niciun impresar, este capabil să-şi gestioneze singur programul.Probabil a vrut să demonstreze că poate cânta mai bine sau la fel de bine ca mulţi artişti cu nume mari.

Marcel Pavesl s-a dovediat chiar interesat de prestaţia lui Badea, oferindu-se să îi dea lecţii de canto, în cazul în care antenistul se reprofilează pe o carieră în muzică.

Nu l-am ascultat, dar m-aţi făcut foarte curios. Îi urez succes, cred că e suficient de celebru cât să-i fie uşor să se lanseze şi într-o carieră muzicală. Dacă o face la mişto, e bine. Însă dacă devine o treabă serioasă, atunci vom putea începe să-l criticăm. Aş fi de acord să-i dau lecţii de canto, dar nu cred că ar vrea el.”, a declarat Marcel în Ring.

Nici Moculescu nu se lasă mai prejos. Deşi nu l-a ascultat pe Mircea cântând live, l-ar invita în emisiune, pentru a-l promova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net