Uite cine vrea să fie naşa copilului lui Mircea Badea şi al lui Carmen Brumă!

Ultima actualizare:
Adina Halas
Adina Halas

De marţi seara, de când au devenit părinţi, Carmen Brumă şi Mircea Badea sunt atât de fericiţi încât împart asta atât cu cei dragi, cât şi cu prietenii virtuali. Cea mai bună prietenă a proaspetei mămici a dezvăluit, pentru "ring", că şi-ar dori să devină ea naşa copilului.Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite - Ziarul "ring", iar pentru publicaţiile online - http://www.ziarulring.ro/stiri/monden/237061/2014/DEZVALUIRI-EXCLUSIVE-despre-FIUL-cuplului-Mircea-Badea-Carmen-Bruma-Uite-CINE-vrea-sa-ii-fie-NASDe marţi seara, de când au devenit părinţi, Carmen Brumă şi Mircea Badea sunt atât de fericiţi încât împart asta atât cu cei dragi, cât şi cu prietenii virtuali. Cea mai bună prietenă a proaspetei mămici a dezvăluit, pentru "ring", că şi-ar dori să devină ea naşa copilului.De marţi seara, de când au devenit părinţi, Carmen Brumă şi Mircea Badea sunt atât de fericiţi încât împart asta atât cu cei dragi, cât şi cu prietenii virtuali. Cea mai bună prietenă a proaspetei mămici a dezvăluit, pentru "ring", că şi-ar dori să devină ea naşa copilului. De marţi seară de când au devenit părinţi, Carmen Brumă şi Mircea Badea sunt atât de fericiţi încât împart asta atât cu cei dragi, cât şi cu prietenii virtuali. Cea mai bună prietenă a proaspetei mămici s-a oferit să creştineze ea copilul celor doi.

Adina Halas, prietena lui Carmen Brumă, a dezvăluit emoţiile care au încercat-o când a dat ochii cu bebeluşul, scrie www.ziarulring.ro.


    Adina Halas
Adina Halas

"Eu mă bucur nespus pentru ei. Sunt absolut topită, iar bebeluşul este extraordinar de dulce, de frumos şi de ochios. Abia aştept să ne cunoaştem, nu doar, aşa, să-l văd prin geamul de la maternitate

Ea a zis de la început că o să nască natural, aşa cum e firesc. Nici nu mă aşteptam să aibă probleme, Carmen fiind o tipă sportivă, cu o alimentaţie bine pusă la punct, o tipă ordonată şi OK, nici n-aş fi văzut-o să aleagă o naştere altfel decât pe cale naturală.

Cezariana rămâne opţiunea în momentul în care ai nişte probleme, cum mi s-a întâmplat şi mie. Ea este bine, am vorbit şi acum cu ea. M-a impresionat foarte tare poza pe care a postat-o pe Facebook. E prietena mea de atâţia ani. Eu am un băieţel, ea are un băieţel acum, la o diferenţă de doi ani şi şapte luni de mine.

E emoţionant, avem o istorie întreagă împreună şi astăzi când am auzit-o, ştiind că îl are pe cel mic în braţe, iar Serghei (n.r. - fiul Adinei) era lângă mine, mi s-a părut emoţionant. Chiar ne-am dorit, când eram noi mai puştoaice, să avem amândouă copii în acelaşi timp", a spus Adina Halas pentru aceeaşi sursă.

În urmă cu ceva timp, chiar şi Teo Trandafir, bună prietenă a lui Mircea Badea, şi-a exprimat dorinţa de a-l boteza pe micuţ şi se pare că toţi prietenii cuplului ar dori să-l creştineze pe micuţ.

"Eu am zis clar că vreau să-l botez pe cel mic. Probabil sunt încă 300.000 de naşi în aşteptare, aşa că le-am propus un deal cinstit, mai ales că suntem toţi prieteni, suntem toţi apropiaţi, cel mai simplu ar fi să ia o cuşmă, să bage în ea bileţele cu numele naşilor şi să extragă de acolo, ca la Bingo. Cred că sunt foarte mulţi care ar vrea să boteze acest copilaş, pentru că au foarte mulţi prieteni şi este normal să fie aşa", a adăugat Adina.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net