Uite cu cine umblă miliardarul Truică!

Ultima actualizare:

    Bruneta s-a dat jos din  mașina miliardarului pe  o străduţă lăturalnică
Bruneta s-a dat jos din mașina miliardarului pe o străduţă lăturalnică

Miliardarul Remus Truică pare să fi făcut, mai nou, o pasiune pentru brunete! Fotoreporterii Click! l-au surprins, recent, pe omul de afaceri de la Snagov în compania unei tinere îmbrăcate „deocheat", pe care a scos-o la plimbare cu una dintre maşinile sale de fiţe.

Uşa de „navă spaţială" a Mercedesului argintiu se deschide încet şi o domnişoară îşi face apariţia. Surpriză: poartă o rochiţă neagră, de o palmă şi pantofi asortaţi la culoare, cu toc înalt, cam de 8-9 cm. Rochia este atât de decoltată la spate, încât lasă să se vadă, generos, sutienul alb cu bretele galbene.

simeon stalpnicul png

Poartă pe cap o şapcă neagră, care pare aruncată în mare grabă. Aşa arăta tânăra care, în urmă cu câteva zile, puţin după prânz, a coborât în grabă din bolidul de aproape jumătate de milion de euro al afaceristului Remus Truică.

simeon stalpnicul png

Omul de afaceri şi-a lăsat „prietena de ocazie" la intrarea într-un complex rezidenţial de pe Şoseaua Nordului din Capitală şi a plecat rapid, fără să se uite în urmă. Bruneta de vreo 20 de ani părea să fi încheiat o „afacere" rapidă cu miliardarul, pentru că nu avea în mână decât portofelul şi un telefon mobil alb, de ultimă generaţie.

simeon stalpnicul png

La rândul lui, şi Truică a adoptat o ţinută de „camuflaj", el încercând să se protejeze cu o şapcă închisă la culoare. După ce a întors maşina ca să iasă în Şoseaua Nordului, miliardarul s-a uitat în dreapta şi-n stânga, stresat parcă să nu fie remarcat de cineva.

După ce a scăpat de amica lui de ocazie, Truică a plecat cu șapca trasă pe ochi

simeon stalpnicul png

Maşină de 450.000 €

Echipată cu un propulsor de nu mai puţin de 5.439 cmc, Mercedes SLR McLaren este una dintre cele mai puternice supermaşini din lume. Cei 460 de cai-putere o ajută să ajungă la 100 km/h în numai 3,8 secunde şi la o viteză maximă limitată la 334 km/h. Preţul unei asemenea bijuterii este de aproximativ 450.000 de euro.

S-a iubit cu Patricia Kaas

Remus Truică (42 de ani) a devenit celebru după ce s-a aflat că a avut o aventură cu cântăreaţa franceză Patricia Kaas. De altfel, chiar artista a povestit în cartea ei autobiografică detaliile amorului cu românul.

Totul a început când Patricia a fost invitată să cânte, în iulie 2010, la Snagov, la aniversarea miliardarului. Vrăjită de bărbat cu flori, vorbe dulci şi un avion privat pus la dispoziţie, franţuzoaica i-a căzut în braţe.

"Este foarte bun la pat. Nu ne mai săturam. Parcă visez. Îmi zice că sunt femeia vieţii lui", povesteşte ea în carte. Şi totuşi, după o vară fierbinte, artista a constatat cu mâhnire că a fost doar un trofeu. Aventura cu Patricia Kaas a fost unul dintre motivele care au dus la divorţul dintre Remus şi Irina Truică.

Divorţ cu scandal

Soţii Truică şi-au încheiat căsnicia cu un scandal monstru. Ei au avut nenumărate înfăţişări la tribunal, miza fiind custodia fetiţelor lor gemene, în vârstă de 7 ani.

Irina Truică a decis să facă pasul hotărâtor şi să pună punct căsniciei după ce soţul ei a ameninţat-o cu ranga, în faţa copiilor. Omul de afaceri a fost acuzat inclusiv de răpire internaţională, după ce a venit cu fetele în România, în vacanţă, şi a refuzat să le mai ducă înapoi la mamă, conform înţelegerii.

După luni în şir de scandaluri, judecătorii au decis că Irina Truică primeşte custodia copiilor până la finalizarea procesului, iar divorţul şi custodia se vor judeca în Franţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net