Uite cum au vedetele grijă de mamele lor!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În urmă cu 15-20 de ani, mama dicta peste vieţile lor, îi trăgea de urechi când făceau năzbâtii, îi îngrijea când erau ­bolnavi. Acum s-a întors roata. Trei vedete masculine povestesc cum au pus piciorul în prag, şi-au luat mamele de mână şi le-au dus la doctor, pentru controale de rutină.

CRBL, alături de actorii Dan Bordeianu şi Toma Cuzin, sunt ambasadorii celei de-a treia ediţii a campaniei împotriva cancerului la sân iniţiată de Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer şi de Liga Română de Cancer.

S-au implicat într-un asemenea demers cu gândul la mamele lor, ştiind cât de importantă e prevenţia în cazul unei asemenea boli ce afectează femeile de peste 40 de ani.

Mama lui CRBL, Mariana, are 60 de ani şi e un „titirez plin de energie". „Educatoare de profesie, mama a avut întotdeauna autoritate asupra mea, era foarte drastică atunci când venea vorba de educaţie. Acum e rândul meu să mă asculte. Am dus-o să-şi facă mamografie pentru că prevenţia e foarte importantă. Sora şi mama ei au murit de cancer la sân, ea trebuie să aibă foarte mare grijă", spune CRBL. Cântăreţul povesteşte că de mic a avut o relaţie apropiată cu mama lui. „În liceu acceptam orice golănie, mai puţin despre mamă".

Toma Cuzin şi mama lui, Constantina (66 de ani)

simeon stalpnicul png

Toma Cuzin se luminează şi el la faţă atunci când vorbeşte despre mama lui. A crescut 3 băieţi şi niciodată nu a ridicat palma asupra lor. „Am avut noroc cu o mamă înţelegătoare şi mă bucur că e sănătoasă. Ne vedem destul de rar, la vacanţe, ea locuind în localitatea Sprâncenata din Olt".

Dan Bordeianu şi mama lui, Mariana (71 de ani)

Şi Dan Bordeianu recunoaşte că sora şi mama sunt cele două femei speciale din viaţa lui. „Cu mama vorbesc cel puţin o dată pe zi la telefon. În relaţia noastră nu au fost fracturi niciodată, chiar dacă eu am fost un copil rebel, tot timpul aveam ceva de comentat", spune actorul. A trecut însă printr-o experienţă nefericită cu tatăl lui.

În 1996 tata s-a îmbolnăvit de cancer la plămâni. Iniţial a ajuns la spital de la o răceală. Acolo i-au descoperit boala, când era prea târziu. În cinci luni l-am pierdut. De-aia ştiu că e foarte important să previi decât să te apuci să mai repari ce nu se mai poate repara".

3 vedete masculine, implicate în lupta împotriva cancerului la sân

FOTO Mamele din spatele unora dintre cele mai sexy vedete din România

CRBL, cea mai frumoasă declaraţie de dragoste: «Elena este iubibilă şi merită orice»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net