Un cunoscut prezentator TV a avut peste 500 de invitaţi în show-ul la care filmează de 13 sezoane


    Dan Negru
Dan Negru

Cea mai longevivă emisiune de cultură generală din România, „Te pui cu blondele?", va continua cu un nou sezon, cel de-al 14-lea, miercuri, de la 20:30, la Antena 1

Încă de la prima ediţie, difuzată în primăvara anului 2008, Dan Negru împreună cu echipa sa de producţie şi-a cucerit publicul, oferindu-i un concurs provocator de cultură generală: „Toată lumea civilizată are un show de cultură generală. "Te pui cu blondele?" este singurul quiz show cu continuitate din România. Singurul care funcţionează şi înregistrează audienţe însemnate", declară Dan Negru.

Pe parcursul celor şapte ani de „Te pui cu blondele?", a celor 300 de ediţii, peste 500 de invitaţi curajoşi, nume cunoscute din showbiz, au acceptat provocarea lui Negru de a se confrunta cu cele 50 de blonde, răspunzând întrebărilor de cultură generală, dar şi curiozităţilor adversarelor.

Dan Negru şi invitaţii lui
Dan Negru şi invitaţii lui

Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci, Ilie Năstase, Stela Popescu, Alexandru Arşinel, CRBL, Connect-R şi Florin Piersic sunt doar câteva dintre vedetele care au venit în platoul "Te pui cu blondele?" pentru a-şi testa cunoştinţele generale. Dan Negru le-a pregătit de-a lungul timpului peste 5 000 de întrebări de cultură generală invitaţilor săi, dar şi frumoaselor blonde, un număr total aproximativ de 1000 de blonde.

Pe lângă informaţiile pe care le oferă telespectatorilor, quiz show-ul creează emoţie, tensiunea specifică competiţiei, dar şi momente de un real umor. Cel de-al 14-lea sezon „Te pui cu blondele" va putea fi urmărit începând de miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cu o primă ediţie de excepţie în care Connect-R, Claudiu Bleonţ şi Doru Todoruţ se vor confrunta cu armata de blonde a lui Negru.

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
FotoJet (4) jpg
fiii lui adrian nastase jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
tanara dezbracata in pat jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
Antrenor grupa B Iran   Carlos Queiroz jpg
emilia dorobantu ofiter de Muzici Militare fOTO Faceb E D  jpg
image
image
image
image
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg
fiii lui adrian nastase jpg
alerta meteo
mesajele vedetelor de 1 Decembrie jpg