Un loc în cămin costă între 200 şi 600 de euro

Ultima actualizare:

„Traficanţii" de locuri în căminele studenţeşti au ridicat preţul şi îşi vând locurile cu minimum 200 de euro. Studenţii plătesc aceşti bani, plus utilităţile care duc la aproximativ 100 de lei pe lună.

Pentru o garsonieră, un student ar fi plătit minimum 170 de euro, la care se adaugă întreţinerea - în medie 150 de lei pe lună. În afară de acestea, un student mai trebuie să plătească, dacă stă în chirie, curentul electric şi internetul, care ajung până la 100-150 de lei pe lună.

Aşadar, afacerea este una convenabilă. Dacă ar sta în chirie nouă luni, excluzând perioada vacanţei de vară, un student ar trebui să plătească în total minimum 9.000 de lei. În schimb, dacă şi-ar cumpăra locul de la cămin, cheltuielile lui s-ar reduce la puţin peste 3.400 de lei pe an.

Astfel, pentru un loc într‑o cameră cu baie în căminele Politehnicii Bucureşti, preţul poate să ajungă şi la 600 de euro. Căminele Belvedere, din zona Grozăveşti, sunt şi ele la mare căutare, ajungând la un preţ de 500-550 de euro. Aici, camerele sunt dotate cu aer condiţionat şi internet.

Vezi pe adevarul.ro care sunt preţurile în alte zone studenţeşti din Bucureşti şi din ţară

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net