Un meteorolog şi soţia s-au rătăcit în Munţii Ţarcului

Pentru că nu au ajuns la destinaţie, cei de la Clubul Montan Caransebeş au intrat în alertă şi au plecat în căutarea lor cu patru echipe.

Cei doi soţi au sub 30 de ani, sunt din Borlova şi dacă nu au pregătire fizică, singura lor şansă este ca ei să nu se fi oprit din drum. „Din cauza viscolului, Muntele Mic este predispus la avalanşe. Avem pe teren patru echipe formate din doi oameni", ne-a informat alpinistul Coco Galescu.

Şeful Serviciului Salvamont Caraş-Severin, Valentin Balaban a trimis în această dimineaţă, în Munţii Ţarcului, opt salvamontişti care să îi caute pe tineri. „Aseară vântul sufla cu 20 de kilometri pe secundă în Ţarcu şi erau minus 16 grade, ceea ce a făcut imposibilă intervenţia noastră pe timpul nopţii. Nu puteam să îmi trimit oamenii să moară pe teren", a subliniat Valentin Balaban. Şeful serviciului spune că ia în calcul ca, odată cu îmbunătăţirea vremii să trimită în zonă un elicopter. Deocamdată, însă ceaţa şi viscolul nu o permit.

Faimosi Survivor camp jpg
FotoJet jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
horoscop shutterstock 1621310242 jpg
foto1  Vila cluj jpg
Ana Margean varianta cu flipb jpg
Gina pistol Smiley fiica jpg
bunicuta foto1 jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg
bunicuta foto1 jpg
Frații Tate sosesc alături de o altă persoană din dosar la sediul DIICOT, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
whatsapp 2105015 960 720 jpg
cele mai bune telefoane pana in 1 1170x644 jpeg