Un turist britanic a fost ucis în faţa fratelui său în timpul lui jaf din Venezuela!

Ultima actualizare:

Thomas Ossel, 28 de ani, a fost împuşcat în axilă după ce patru bărbaţi au intrat în casa în care el stătea alături de fratele său Jack, 21 de ani, informează dailymail.co.uk.

Vizitatorii erau pe insula Isla Margarita, când atacatorii au ţinut o parte din cei care stăteau la hotel drept ostatici.

Cei doi au vrut să le ţină piept hoţilor, dar în luptă, Ossel a fost împuşcat, iar fratele său înjunghiat.

Peter Eggersdorfe, proprietarul hotelului, a explicat cum Thomas, pompier de meserie, a fost împuşcat mortal după ce în mod inconştient a lăsat hoţii să intre în casă.

«Patru bărbaţi au sunat la clopoţel şi mi-au spus că vor să ia o cameră, dar înainte îşi doresc să o vadă. I-am invitat să intre şi am lăsat uşa deschisă. În minutul următor am fost lovit în cap cu pistolul şi încă trei femei înarmate şi-au făcut apariţia din spatele lor. Am fost târât în bucătărie şi ţinut ostatic lângă nişte clienţi care găteau.

Oamenii au început să se uite prin camere şi să caute lucruri de valoare. S-au tras cinci focuri de armă, patru în pereţi, iar al cincilea a omorât turistul britanic.

Totul s-a întâmplat foarte repede, iar hoţii au plecat imediat după focurile de armă. Am reuşit să identific doi dintre atacatori pe baza fotografiilor pe care mi le-au arătat poliţiştii», a spus Peter.

Pentru toţi prietenii lui Thomas vestea a venit ca un şoc şi sute de mesaje pentru familia acestuia au început să apară pe Internet.

«Încă nu-mi vine să cred că s-a întâmplat asta. Mereu mi l-am imaginat pe Tom îmbătrânind undeva pe o plajă. Nu voi uita niciodată zilele frumoase pe care le-am petrecut împreună», a scris unul dintre amicii săi pe Facebook.

Isla Margarita este una dintre cele mai populare destinaţii din Venezuela şi mai mult de 150.000 din cei peste 2,5 milioane de turişti de anul trecut erau europeni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
Nutu Camataru FOTO Captură video
accident masina tramvai Bucuresti, foto facebook jpg
planseul de la unirii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net