Un vagabond, recuperat de familie datorit─â sex-appealului s─âu

9 martie 2010
image
Xili Bro a devenit celebru pe Internet, datorit─â imaginii sale extrem de sexy

Fotografia realizat─â de o amatoare care s-a plimbat pe str─âzile Chinei, ├«n care ap─ârea un t├ón─âr extrem de sexy ┼či cu un stil aparte, a f─âcut ├«nconjurul lumii, pe diverse bloguri.

Imaginea unui vagabond chinez, care mergea lini┼čtit pe strad─â, ├«n timp ce fuma o ╚Ťigar─â, i s-a p─ârut foarte interesant─â fotografei, care nu a ezitat s─â ├«l imortalizeze. Femeia a fost atras─â de aspectul vagabondului, care i s-a p─ârut extrem de sexy.

Xili Bro, vagabondul ciufulit, cu o ╚Ťigar─â ├«n col╚Ťul gurii ╚Öi cu un apreciat stil vestimentar underground, a primit mii de comentarii pe Internet. Mai mult dec├ót at├ót, unii internau╚Ťi i-au preluat imaginea ┼či l-au transformat ├«ntr-un fotomodel pentru casa de mod─â Cristian Dior sau chiar l-au substituit pe Leonardo di Caprio, ├«n imaginile din "Titanic".

Odat─â ce a fost postat─â pe Internet, fotografia a fost preluat─â de mai multe ziare chineze╚Öti ┼či bloguri din ├«ntreaga lume, ajung├ónd ╚Öi ├«n fa╚Ťa ochilor familiei t├ón─ârului, care nu mai ┼čtia nimic despre el. Bro disp─âruse de acas─â ├«n urm─â cu 11 ani. Astfel, b─ârbatul a fost recunoscut ╚Öi recuperat de familia sa.

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
3 helen mirren jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg