Unirea Urziceni e noua «Steluţa»

image
Singurul fan al Unirii suferă după destrămarea echipei

Clubul din Bărăgan îşi va continua, totuşi, activitatea, cel puţin până la finalul campionatului şi va juca împotriva Stelei peste mai puţin de două săptămâni.

Gigi Becali s-a hotărât să îi dea o mână de ajutor prietenului de la care şi-a întărit lotul în vederea câştigării campionatului şi a luat o decizie halucinantă: a desfiinţat echipa a doua a Stelei şi i-a trimis pe jucători la Urziceni, sub formă de împrumut, unde vor fi pregătiţi de Caramarin.

„Am renunţat la locul pe care-l aveam în liga a doua, iar fotbaliştii vor merge la Unirea, unde vor mai pleca şi Andrei Ionescu şi Mihai Onicaş. O să joace Steaua cu Steaua II şi cu asta basta", a anunţat patronul din Ghencea.

Citeşte şi:

Andone: "Steaua va juca un meci de antrenament cu Unirea!"

Rusescu, al şaptelea jucător achiziţionat de Steaua de la Unirea Urziceni

Nu mai există Steaua II. Jucătorii au ajuns la Urziceni

Această mişcare reprezintă şi o şansă pentru indizerabilii Baciu şi Zapata, care vor reveni la prima echipă.

Steaua nu e la prima acţiune de acest gen. În urmă cu două sezoane, Gloria Buzău devenise un fel de satelit neoficial al clubului roş-albastru, în virtutea relaţiilor de prietenie existente între Becali şi Costel Bucur, conducătorul buzoienilor.

La fel ca şi acum, latifundiarul redirecţionase o sumedenie de jucători de la echipa a doua către Gloria. Din această cauză, clubul din Crâng a fost poreclit „Steluţa" , oamenii de fotbal insinuând posibile aranjamente la meciurile directe.

Totuşi, în partida tur din acel campionat, Gloria a furnizat o mare surpriză, remizând acasă cu Steaua, după ce Bunică a egalat în minutele de prelungire dintr-o lovitură liberă. „Nu îmi mai e frică. Ar fi culmea să păţesc ca la Buzău", a dat asigurări finanţatorul roş-albaştrilor.

Şapte ialomiţeni au plecat la Steaua

După Apostol, Galamaz, Bilaşco, Onofraş, Ricardo şi Marinescu, Becali a bătut palma cu Bucşaru şi pentru Raul Rusescu, promiţătorul atacant al Unirii.

Vârful de 22 de ani a jucat 58 de partide pentru ialomiţeni, marcând 15 goluri. De asemenea, Steaua va continua negocierile şi cu Pablo Brandan, argentinianul fiind ultimul fotbalist dorit de Ilie Dumitrescu de la Urziceni.

«Lupul singuratic» e nefericitâ!

Îl cheamă Leonard Constantin, iar imaginile cu el au devenit memorabile.

Acesta era singurul suporter al Unirii care mergea în deplasările echipei afişând un banner cu haz: „Lupul singuratic".

Constantin e suporter al Urziceniului de când echipa a luat viaţă, iar tatăl său a fost membru fondator. Acum, echipa a rămas fără vedete, iar „Lupul singuratic" e supărat că Bucşaru a vândut tot şi „s-a ales praful de mândria oraşului".

simeon stalpnicul png
Singurul fan al Unirii suferă după destrămarea echipei

„Sunt trist, am plătit 1 milion de lei pe abonament ca să văd meciurile unei echipe mari, acum, de ce să mai vin la stadion ? Ce echipă să mai văd ?", spune el. „Lupul singuratic" a primit la ultimul meci din campionat tricoul lui Bordeanu, iar Galamaz i-a mulţumit pentru susţinere. Jucătorii i-au mai lăsat ca amintire şi un tricou cu autografele lor.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
andrei rosu mihaela bilic png
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
Lolrelai roast Rocco Siffredi iumor Foto Antena 1jpg
Gaze Rusia Uniunea Europeana FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Ales Bialiatski jpg
Masacru la o creșă din Thailanda png
Cherri Lee jpg
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna