Va accepta Angela Gheorghiu divorţul?

Ultima actualizare:

    Angela Gheorghiu şi Roberto Alagna
Angela Gheorghiu şi Roberto Alagna

După 13 ani de la căsătoria oficiată cu mare pompă pe scena Metropolitanului de către primarul New Yorkului, Rudolph Giuliani, cuplul mitic al operei Roberto Alagna - Angela Gheorghiu se desparte.

Într-un interviu acordat în exclusivitate cotidianului francez Le Figaro, tenorul Roberto Alagna anunţă că nu mai este cu diva Angela Gheorghiu şi vorbeşte pentru prima dată despre averea sa.

Evocând viaţa sa cu Angela Gheorghiu, Alagna spune: "De multă vreme nu mai facem lucrurile împreună. Fiecare îşi vede de carieră. Credeam că va fi greu, dar acum mă simt mai relaxat şi liber.

Nu mai trebuie să dau socoteală şi sfaturi în fiecare seară. Merg acum cu viteză de croazieră şi totul îmi reuşeşte. Este foarte greu să formezi o familie cu un artist, mai ales când sunt doi interpreţi de operă a căror meserie este atât de grea...

Este prima dată după moartea primei mele soţii, Florence, care a dispărut la 29 de ani şi m-a lăsat singur cu fetiţa noastră, Ornella, care era bebeluş, când am o stare de împăcare. Văd în sfârşit frumuseţea clipei.

Angela nici nu vrea să audă de divorţ. Vom vedea. Principalul este să fie fericită şi să aibă puterea să urce pe scenă."

În ceea ce priveşte partea materială a existenţei sale, Alagna spune: "Sunt privilegiat, dar nicidecum aşa bogat cum se aude. Trăiesc în Elveţia, dar îmi plătesc impozitele în Franţa...

Ceea ce câştig investesc în proiecte artistice la care ţin mult. Mă asigur că familia şi prietenii mei nu duc lipsă de nimic. Nu cheltuiesc nimic pentru mine.

De la moartea primei mele soţii, Florence, nu acord prea mare importanţă bunurilor materiale. În schimb, mă gândesc la fata noastră, Ornella, care are acum 17 ani. Tocmai a dat bacalaureatul', se confesează tenorul.

image
image
image
image
image
image
father 22194 1280 jpg
sala examen bac jpg
calendar ortodox 2021 31 mai sf mc ermie png
jln kșlț jpg
flame 580342 1280 jpg
pots 716579 1280 jpg