Vacanţe de lux pentru ursuleţii obosiţi şi stresaţi

27 mai 2010

Potrivit ofertei postate pe site-ul Teddy Tours Lapland, animăluţul de pluş are şansa să petreacă o vacanţă de iarnă pe cinste şi chiar să se distreze mai bine decât stăpânul rămas acasă. Pachetul de servicii standard include un tur complet al oraşului Rovaniemni, încheiat cu o întâlnire cu Moşul.

Sejur de vis

În acelaşi preţ, animăluţul de pluş primeşte un cadou, îi expediază stăpânului o ilustrată şi se întoarce acasă cu o grămadă de poze de vacanţă. Pachetul de lux prevede, în plus, o excursie la ferma de reni a Moşului, unde ursuleţul are privilegiul de a hrăni animalele fermecate.

Pentru ca delirul să fie complet, programul este întregit de un „safari pe snowmobil", în cursul căruia ursuleţul de pluş va pescui la copcă şi va bea ciocolată fierbinte la foc de tabără. Desigur, toate aventurile vor fi imortalizate pe peliculă video, pe care călătorul de pluş o va duce acasă la terminarea vacanţei.

Ursuleţii merg fără stăpâni

Serviciile firmei de turism nu se opresc aici. Eventualii clienţi interesaţi, care nu deţin încă un ursuleţ, pot achiziţiona unul imediat chiar prin intermediul site-ului Teddy Tours Lapland.

În prezent, serviciile firmei sunt valabile doar pe timp de iarnă, dar există în proiect şi câteva programe de vară. Şi pentru a se înlătura posibilele confuzii, pe site se precizează explicit: „Oamenii sau animalele de companie vii nu pot lua parte la aceste excursii".

florin calinescu png
Cub Laurențiu Reghecampf jpeg
anamaria prodan (3) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
BeFunky collage (16) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cooks 1665726 1920 jpg
Dr Florin Bloj   medic radiologie interventionala jpeg
captura de ecran 2022 05 19 110100 png
Primarul Mircea Rusu are interdicţie de a-şi exercita funcţia foto arhivă
adapost caini ziare 0 jpg
crowd 5076714 1920 jpg