Vacanţe de lux pentru ursuleţii obosiţi şi stresaţi

Potrivit ofertei postate pe site-ul Teddy Tours Lapland, animăluţul de pluş are şansa să petreacă o vacanţă de iarnă pe cinste şi chiar să se distreze mai bine decât stăpânul rămas acasă. Pachetul de servicii standard include un tur complet al oraşului Rovaniemni, încheiat cu o întâlnire cu Moşul.

Sejur de vis

În acelaşi preţ, animăluţul de pluş primeşte un cadou, îi expediază stăpânului o ilustrată şi se întoarce acasă cu o grămadă de poze de vacanţă. Pachetul de lux prevede, în plus, o excursie la ferma de reni a Moşului, unde ursuleţul are privilegiul de a hrăni animalele fermecate.

Pentru ca delirul să fie complet, programul este întregit de un „safari pe snowmobil", în cursul căruia ursuleţul de pluş va pescui la copcă şi va bea ciocolată fierbinte la foc de tabără. Desigur, toate aventurile vor fi imortalizate pe peliculă video, pe care călătorul de pluş o va duce acasă la terminarea vacanţei.

Ursuleţii merg fără stăpâni

Serviciile firmei de turism nu se opresc aici. Eventualii clienţi interesaţi, care nu deţin încă un ursuleţ, pot achiziţiona unul imediat chiar prin intermediul site-ului Teddy Tours Lapland.

În prezent, serviciile firmei sunt valabile doar pe timp de iarnă, dar există în proiect şi câteva programe de vară. Şi pentru a se înlătura posibilele confuzii, pe site se precizează explicit: „Oamenii sau animalele de companie vii nu pot lua parte la aceste excursii".

valetina pelinel borcea copii jpg
zavoranu bogdan furtuna jpg
brooklyn beckham nicola peltz jpg
oana zavoranu
ioana si ilie nastase renunta divortjpg jpg
jojo vacanta culinara jpeg
bal printul albert botezatu ela novak6 jpg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image
image
image
image
Elon Musk la inaugurarea fabricii Tesla din Germania FOTO EPA-EFE
criptomonede- bitcoin-ethereum-litecoin-xrp-crypto.jpg
subway alba iulia
ludovic orban jpeg
iphone usb c
image png