Vâlcan, eşti praf la desfăcut sutiene!

simeon stalpnicul png

Sex-simbolul Radu Vâlcan a învârtit femeile pe degete, atât în viaţa reală, cât şi în telenovelă şi, cu toate acestea, încă mai are mici stângăcii în pat. Sutienul Mădălinei Drăghici l-a pus grav în dificultate pe Vâlcan şi, depăşit de situaţie, a cerut ajutorul partenerei pentru a-l putea desface.

Citeşte şi:

Adela se uită la Vâlcan cum face sex cu Mădălina!

Adela şi Vâlcan, dragoste şi în viaţă, şi în telenovelă - FOTO

Adela Popescu l-a îmbolnăvit pe Radu Vâlcan

Scenele de sex reprezintă o provocare până şi pentru actorii cu state vechi într-ale meseriei. Nici personajele, din telenovela „Iubire şi onoare" (Acasă Tv) nu au fost ocolite de momente amuzante sau chiar penibile la filmări, ultimul care a stârnit râsete în rândul colegilor fiind chiar Radu Vâlcan.

Deşi femeile îi cad la picioare şi ar da orice pentru o noapte fierbinte de amor cu el, iată că şi el mai are de învăţat sau de exersat pentru o partidă de sex de nota 10.

Şi, dă-i! Şi trage-i! Vâlcan nu nimereşte deschizătoarea

simeon stalpnicul png

Secvenţele intime cu Mădălina Drăghici, filmate pe un câmp în Turcia, nu au fost tocmai floare la ureche pentru personajul lui, Amir. Emoţionat şi, probabil cu gândul la iubita sa Adela Popescu, Radu Vâlcan s-a fâstâcit şi s-a chinuit minute în şir să-i desfacă sutienul Mădălinei Drăghici: „Era prea complicat, avea prea multe închizători", a spus actorul, zâmbind.

Mădălina i-a dat indicaţii ajutătoare

simeon stalpnicul png

La rândul ei, Mădălina l-a luat puţin peste picior şi i-a replicat tot pe un ton amuzant: „Păi l-am ales special cu sistem de prindere şi în faţă şi în spate ca să-ţi fie mai uşor", a spus ea, la „Poveştiri de noapte" (Acasă Tv).

În cele din urmă, Vâlcan s-a lăsat păgubaş, iar la indicaţia regizorului, „să dispară sutienul", a profitat de ajutorul partenerei pentru ca scena să iasă ca la carte. Nici pe Mădălina nu au ocolit-o emoţiile, însă acestea au fost unele constructive:„A fost o secvenţă cumva geamănă cu cea din primul episod, doar că nu au mai fost emoţiile primei filmări, ci emoţiile întoarcerii într-un loc important pentru noi", ne-a declarat actriţa.

S-a scos! Iubita lui, Adela, nu poartă

Vedetele din România care nu au apelat, încă, la implanturile cu silicon pot fi numărate pe degetele de la două mâini. Adela Popescu, iubita lui Vâlcan, e mândră de sânii ei micuţi şi nici măcar nu apelează la artificiul sutienului cu burete pentru a-i face să pară mai mari

simeon stalpnicul png

De altfel, actriţa şi-a arătat bustul în toată splendoarea la „Dansez pentru tine", când, la dansul în ploaie, bluza udă i s-a mulat pe trup. Nici măcar la evenimentele mondene Adela nu poartă sutien, preferând un decolteu sută la sută natural.

Avantaj pentru Radu Vâlcan, care se poate considera un norocos. Cel puţin din acest punct de vedere iubita lui nu îl pune în dificultate în dormitorul lor conjugal. Secretoşi referitor la detaliile din viaţa lor personală, Adela şi Radu nu au făcut publice lucruri intime, însă au recunoscut că s-au mutat împreună.

Deşi unii pot considera prematur acest pas, ei au motivat că sunt prea ocupaţi cu filmările şi că nu au timp suficient pentru o viaţă în doi.

Vezi şi:

Adela şi Vâlcan s-au aprins sub duş, în telenovelă!

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, pictorial sexy pentru «Viva!» VIDEO

Actriţele din «Iubire şi onoare», sexy în costume de baie arăbeşti

«Iubire şi onoare», dar nu pentru actori

Actriţele din "Iubire şi onoare" sunt îngrozite de intriga telenovelei

Vivi din «Iubire şi onoare» a slăbit natural. Află cum!

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg
sex sex 0 jpeg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub botez reghecampf caciuc png
cub anastasia soare png
image
image
image
image
image
image
Echipa de cercetători s a pozat cu meteoritul jpg
baza rochie diana (gettyimages) jpg
Casa lui Capone jpg
Victor Piturca jpeg
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg