Vârciu, ai grijă! Iubitul Adelinei face box

Aflată la începutul unei poveşti de dragoste cu un misterios timişorean, Adelina Pestriţu a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a-i ascunde identitatea.

     Mai citeşte:         Adelina: "Am greşit când am spus că timp de un an şi jumătate nu voi mai avea o altă relaţie"         Liviu, el ţi-a luat locul în patul Adelinei!         Adelina Pestriţu s-a cuplat cu un bogătaş din Timiş         Vârciule, te dai la câine de dorul nevestei?         Vrei să slăbeşti? Divorţează!

Click! a aflat că cel care i-a furat inima frumoasei brunete este Sorin Boiangiu (32 de ani), unul dintre cei mai întreprinzători afacerişti din Timişoara, străin de agitata lume mondenă a Capitalei: „Am terminat Facultatea de Sport, iar acum sunt la Master, am trecut în anul al doilea. Îmi doresc să devin manager sportiv. De fapt, am şi avut o echipă de fotbal acum câţiva ani. Am făcut sport toată viaţa mea. Şi acum merg la sală, fac box şi lupte. Am o firmă de construcţii şi una de pază", a declarat Sorin, în exclusivitate pentru Click!

Deşi se fereşte să vorbească despre relaţia cu Adelina, afaceristul ne-a dezvăluit ce l-a impresionat cel mai mult, când a cunoscut-o: „Este o fată deosebită. Cel mai mult mi-a plăcut faptul că nu vorbeşte pe nimeni de rău, nu am auzit-o bârfind niciodată. Weekend-ul acesta nu ştiu dacă ne vedem, amândoi avem treabă. Că doar mai trebuie să mai şi muncim, nu numai distracţie", ne-a mai spus Boiangiu.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
cub dinu maxer fiul png
sergiu nicolaescu 2011 JPG
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg