Vedetele fără secrete! Intră şi rămâi mască ! Anca Serea şi-a dat jos machiajul. Uite ce şi-a pus la ochi

image
Anca Serea

Primăvara este anotimpul renaşterii, al trezirii la viaţă, iar vedetele se pregătesc cu atât mai mult să arate bine, după o iarnă geroasă. Anca Serea, Geanina Ilieş, Crina Mate isau Adela Diaconu sunt doar câteva dintre doamnele care ne-au împărtăşit reţetele secrete.

Mămică a patru copii, Anca Serea (32 de ani) ar face invidioasă orice puştoaică de liceu. Cochetă, naturală şi cu o siluetă demnă de-un manechin, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Prima TV nu petrece ore în şir pe la saloanele de înfrumuseţare pentru a se menţine, ci doar aleargă toată ziua între televiziune şi casă. Din comoditate dar şi pentru a mai câştiga timp, aceasta a renunţat şi la machiaj..mai cu seamă la rimel. în locul produsului cosmetic, Anca şi-a pus extensii de gene, fir cu fir.

image
serea

"E adoua oară când merg la "Le Budoir" şi-mi pun genele din păr natural. Acum folosesc doar puţin blush, am eliminat rimelul şi e mai bine, câştig timp. Mă simt foarte bine cu ele, a durat două ore întreaga procedură, dar mai merg la întreţinere peste două luni şi jumătate", ne-a spus vedeta.

Genina Ilieş preferă sucurile din citrice

O altă mămică sexy este tot prezentatoare. Geanina Ilieş ne aduce ştirile de weekend, la pupitrul Observator, al Antenei 1, şi transmite de fiecare dată mult optimism şi energie.

image
cwsq

"O dată cu venirea primăverii, am grijă să petrec cât mai mult în are liber.  Sala mea de sport se mută în parc. Îmi încep dimineaţa cu 10-15 minute de exerciţii fizice. La capitolul alimentaţie, îmi fac zilnic freshuri din citrice, apoi salate. Am una preferată: un mix de spanac, castravete, ţelină, morcovi, măr. Evit carnea de porc, am înlocuit-o cu cea de pui, curcan sau peşte", ne-a spus ea.

Natalia Barbu face sport acasă

Interpreta Natalia Barbu a născut de mai bine de doi ani şi a reuşit să revină repede la formele de dinainte. Secretul siluetei frumoasei moldovence constă într-o alimentaţie sănătoasă şi multe ore de sport.

image
cdecwq

"Nu a fost atât de complicat pentru mine să îmi revin după naştere. Am şi o genă bună care mă ajută. Îmi plac foarte mult salatele de crudităţi, supele şi fac des sport. Nu merg la sală, am aparate acasă şi e mai comod pentru mine, totodată am timp să-mi supravegehz şi copilul", ne-a spus cântăreaţa.

Adela Diaconu nu se dezice de sportul alb

Prezentatoarea emisiunii "BV 01 ADE", de la Nova TV, Adela Diaconu a făcut sport de la o vârstă fragedă şi nu s-a dezis de el nici acum. Primăvara joacă tenis.

image
qwefd

"Primul loc în sporturile pe care le practic este tenisul de câmp, asta deoarece am făcut acest sport nobil de mică şi am avut rezultate foarte bune. Nu îmi place să merg la sală şi să inspir acel aer închis, îmi place să fac mişcare în aer liber, drumeţii sau efectiv să mă plimb", ne-a spus braşoveanca.

Crina Matei îşi prepară singură desertul

Se păstrează exemplar deşi a depăşit pragul de 40 de ani. Actriţa Crina Matei nu face sacrificii prea mari pentru tonusul de invidiat şi nu a pus niciodată piciorul într-o clinică de chirurgie estetică. Nu face excese alimentare, iar în primul anotimp al anului, aceasta preferă mâncărurile fără carne.

image
wegwe

"Îmi place salata de avocado, spanacul gratinat, iar desertul preferat este corabioara din banană la cuptor cu pat de mandarină, îngheţată şi sos de ciocolată", ne-a spus artista.

Mădălina Radu şi-a corectat cearcănele

 Vrea să surprindă cu o privire energică şi tânără, aşa că în urmă cu o săptămână Mădălina Radu a trecut pe la cabinetul medicului estetician pentru o corecţie a cearcănelor cu acid hialuronic.

image
qwdfc

„Eu sunt adepta intervenţiilor estetice şi toată lumea ştie acest lucru. Ele ne fac mai frumoase şi putem schimba ce nu ne place. Am fost la doamna doctor Silvia Stănculescu-Vasalos, mi-a făcut o corecţie în zona de sub ochi, iar acum mă simt foarte bine, tenul meu este mai luminos", ne-a spus fosta prezentatoare de la OTV.

cub andreea antonescu png
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
Alessia Raiciu 3 webp
image jpeg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
laura cosoi
cub cheating wife png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg
foto   vouchere blocate jpg
calendar ortodox 2021 17 august sf gheorghe pelerinul png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan