Veste tragică pentru băieţii de la Talisman!

Ultima actualizare:

Aflaţi în turneu în America, băieţii de la Talisman au primit o veste cutremurătoare. Un bun prieten de-al lor, stabilit în SUA, a murit la doar câteva ore după ce se întâlnise cu ei la Chicago.

Bărbatul, la rândul lui mare iubitor de muzică rock şi un pasionat de motociclism, a stat la poveşti cu băieţii toată noaptea, după care, aproape de zorii zilei, a plecat spre casă. Pe drum, bărbatul, care se afla pe motocicletă, a avut un accident grav, în urma căruia şi-a pierdut viaţa.

Alberto Bolocan, chitaristul Talisman, şi-a făcut o poză cu prietenul său, fără să ştie că e ultima dată când îl va mai vedea în viaţă

simeon stalpnicul png

Membrii trupei Talisman au fost şocaţi de această veste cutremurătoare. La sfârşitul lunii, amicul lor trebuia să vină în vizită în România şi puseseră la cale împreună cu el un concert într-un club bucureştean.

„Era un om cu un suflet foarte bun. Am plâns când am aflat ce s-a întâmplat. Înainte să plece, m-a plimbat cu motorul şi vorbisem să ne revedem a doua zi. L-am sunat, dar avea telefonul închis. Am înţeles după aceea de ce", ne-a povestit Alberto Bolocan, chitaristul formaţiei Talisman, care a făcut o fotografie cu prietenul său cu doar câteva ore înainte de tragedie, fără să bănuiască atunci că va fi şi ultima dată când îl va mai vedea în viaţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net