Vezi ce rocker celebru a filmat şapte videoclipuri în trei zile!

Ultima actualizare:

    Sorin Danescu
Sorin Danescu

A înfiinţat şi condus timp de 16 ani trupa Viţa de Vie, iar in urma cu trei luni a inceput un nou proiect muzical, trupa Diesel. Dupa ce a produs si lansat zeci de hituri cu fosta sa trupa, muzicianul Sorin Danescu se reinventeaza intr-o noua formula, pe care cu siguranta o va face la fel de celebra.

Infiintata in luna iulie, formatia Diesel a reusit sa stabileasca deja un record prin filmarea a sapte videoclipuri in numai trei zile. Desi postura de producator video si regizor nu este noua pentru Sorin, acesta semnand cateva productii si ale fostei sale trupe, de aceasta data greul a stat pe umerii echipei de filmare, Serban Ionescu - director de imagine, Mihai Calangiu - operator si Bogdan Grigore - asistent imagine.

Formula Diesel ii include pe Sorin Danescu - voce, pian, Geani Matei - tobe, Bogdan Diaconeasa - bas si Hunor Orth - chitara, iar publicul va avea ocazia sa-i vada pe acestia la lucru in primul lor concert din Bucuresti, pe 18 octombrie la Silver Church.

Cu trupa Vita de Vie a lansat zeci de hituri

In 1996, claparul Sorin Danescu si Sorin "Pupe" Tanase fondau trupa de rock alterntativ "Vita de VIe", care de-a lungul timpului a lansat zeci de hituriPe 20 martie, condusa de Sorin, trupa Viţa de Vie a sărbătorit 15 ani de activitate pe scena Operei Naţionale Bucureşti, cu un concert acustic care a fost sold out.

Din formaţie mai faceau parte Adrian Despot, Cezar Popescu şi Adrian Ciuplea. Viţa de Vie este una dintre cele mai cunoscute trupe de rock din România, cu albume precum "Fenomental" şi Exxtra" şi hituri precum "Basul şi cu toba mare", "Liber" şi "Visare". Primul lor album, "Rahova", a fost lansat în 1997, iar cel mai recent - "Fetish", pe 18 martie 2010.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net